ZADRUGOVIZIJA

BILA JE LJUBAVNICA, SRCE JOJ JE SLOMLJENO A SAD SRBIJU NA SCENI OSTAVILA BEZ DAHA: Luna je sve podsetila na Anabelu, dok je Teodorin komentar sve ZAPREPASTIO! POTUKLA KONKURENCIJU! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani, koja je u prošlem rijalitiju ostala zapamćena kao ljubavnica Slobe Radanovića i rasturačica brakova, potpuno je potukla konkurenciju na Zadrugoviziji, osvojivši najviše SMS glasova. Ona je puno pažnje posvetila pripremama za svoj nastup, s obzirom na to da je nedavno izjavila da nakon "Zadruge 2" želi da se oproba u pevačkoj karijeri.

Kao svoju plesnu podršku izabrala je Adama Đoganija, Lazara Jeremića i novog zadrugara Momčila Milojevića.

Oni su se predstavi sa pesmom "I da mogu" Emine Jahović "Meni je pala vilica, za razliku od prošle godine. Tad kao da si htela da nestaneš. Ti si sada drska pozitivno, sigurna u ono što hoćeš i neko potpuno drugi u odnosu na ono što sam ja gledala prošle godine. Najveće iznenađenje si meni ti večeras. Ozbiljno razmisli da se baviš pevanjem, izgledaš kao Bog", rekla je Zorica Brunclik.

"Za razliku od prošle godine, nebo i zemlja. Dominirala si scenom, nisam znala da imaš sluha. Nastavi da se trudiš i radiš na tome, biće neka pesma", rekla je Katarina.

"Od mene se očekuje da kažem ne znam šta. Realno je da si se potrudila i da si bolje otpevala od nekog ko se predstavlja kao pevač", rekla je Teodora.

"Ove momke sam već pikirala za neki naredni spot, Luna, dominirala si", rekla je Milica.

Gledaoci su putem SMS doneli odluku o tome ko je zaslužio da ponese pobedničku titulu! Treće mesto osvojila je Zerina Hećo, drugo mesto osvojio je tim koji čine: Suzana, Miki, Višnja i Matora. Učesnica Zadruge koja je ubedljivo oduševila verne gledaoce bila je Luna Đogani!

"Ne znam šta da kažem, hvala vam i volim vas!", rekla je Luna, koja je osvojila i najviše glasova na Fejsbuku.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track