ŠOK

ZALEĆE SE NA MENE, A ZNA DA SU ME TUKLI BIVŠI I OTAC: Vrisak Jelene Krunić odjekivao kućom, potpuno se POGUBILA! Napravila je HAVARIJU, a ovo je razlog (VIDEO)

Rijaliti -

Jelena Krunić ušla je u žestoku raspravu sa reperom Saletom Truom, sa kojim je bila u vezi, a na kraju je doživela nervni slom.

Sale je rekao Petrućiju kako najbolje da ima odnose sa Rebekom Popović u kupatilu, a da ne propadnu u kadu. Jelenu je jako pogodilo što je on to pričao upravo Petrućiju, a nakon velike svađe, ona je završila u suzama.

Krunićeva je plakala u garderoberu, vikala i vrištala, a sve vreme tešili su je zadrugari. Jelena je ovom prilikom dozivala majku i svog preminulog oca za kog je rekla da ju je napustio na današnji dan pre pet meseci. U jednom momentu ušle su Luna Đogani i Zerina Hećo koje su govorile kako će uvek biti njena podrška.

foto: Printscreen

"Na današnji dan mi je otac umro, pre pet meseci, on ovo da radi! Klošar jedan, danas mi je otac umro! On se zaleće na mene. Klošarčina jedna! Jao majko, majko moja! Ne mogu! Pi.ka muška! Na mene je našao da se zaleće! Tata, tata! Gde si tata?", vrištala je Jelena Krunić.

"Ja imam traumu od toga! Mene je bivši dečko tukao i otac", dodala je Jelena.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja