NE SLUTI NIŠTA

SKANDALOZNE PORUKE KOJE JE RAZMENILA S UBIJENIM ZAFIROM PONOVO KOLAJU INTERNETOM! Koraćeva nema pojma šta se desilo, ne odvaja se od NOVOG DEČKA! (VIDEO)

Rijaliti -

Šokantna prepiska Ane Korać i bivšeg Kosmajčevog zeta s kojim je atraktivna crnka navodno bila u vezi nekoliko meseci pre ulaska u "Zadrugu 2" ponovo kolaju internetom. Putem poruka na vajberu koje su procurele u javnost pošto je njegov telefon hakovan, Koraćeva mu je tražila narkotike, skoro 2.000 evra za cipele na štiklu, ali mu se i požalila nakon smrti ljubimca.

Inače, Đorđe Zafirović Zafir ubijen je danas u Futogu, kada su nepoznati napadači ispalili više metaka u njega dok je sedeo u automobilu, saznaje Kurir. Prema prvim informacijama, Đorđe je krenuo da se parkira kada su na njega ispalili rafal. Preminuo je na licu mesta, gde je pronađeno oko 4-5 čaura.

Ana Korać i ne sluti šta se dogodilo jer je sve vreme u "Zadruzi 2", gde se sada upustila u romansu s manekenom iz Crne Gore, Markom. Posle brojnih poljubaca ona je mirno zaspala na njegovim grudima, dok ju je on češkao po telu. Matora nije odolela a da ne prokomentariše prizor.

"Vi ste najslađi par ovde u Zadruzi", poručila im je ona.

Kurir.rs/Foto: Printscreen, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track