ALEKSANDRA OTKRILA NAJVEĆU ILIJANINU TAJNU: Dika je Vagićevu ošišao na ćelavo kada je saznao da je bila u vezi sa ženom! ŠOK! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

LEZBO

ALEKSANDRA OTKRILA NAJVEĆU ILIJANINU TAJNU: Dika je Vagićevu ošišao na ćelavo kada je saznao da je bila u vezi sa ženom! ŠOK! (FOTO)

Rijaliti -

Aleksandra Marjanović otkrila je da je Ilijana Vagić svojevremeno bila u vezi sa ženom, inače njenom školskom drugaricom, i da ju je zato bivši dečko Vladimir Zečević Dika ošišao na ćelavo!

foto: Printscreen/Happy

Poznato je da se atraktivna plavuša zavadila s gotovo svim ukućanima u vili u Zemunu, a sada je uspela da se posvađa i sa Aleksandrom! Zbog toga je Marjanovićka rešila da se osveti cimerki i da otkrije ono što niko nije znao.

Naime, Aleksandra je ispričala Miliju Radosavljeviću sočne detalje iz Ilijanine prošlosti, nakon čega je to otkrila svima za stolom.

foto: Printscreen

- Neprijatno mi je da pričam jer je to moja školska drugarica Gabi. Ona i Ilijana su bile u vezi godinu dana i cela škola je znala za to. Gabi je često plakala zbog nje, jer ju je ova maltretirala, tražila joj je pare za silikone i uzimala joj je novac. Gabi je na kraju otišla u Ameriku kod roditelja kako je ne bi više viđala, a čak ju je i tužila jer joj Ilijana dolazila na vrata i pretila joj da joj da novac. Ona Gabrijeli duguje 9.500 evra! Gabi je nju volela i na kraju je odustala od tužbe.

foto: Printscreen

Kada je Dika saznao da ga vara sa ženom, ošišao je Ilijanu na ćelavo - otkrila je ona.

Vagićeva se na sve ovo kiselo smejala, a potom je ironično dodala: - Jao, oni znaju moju prošlost. Ovo moji roditelji gledaju. Nemam komentar.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/J. S./ Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track