haos

PEROVIĆKA POLUDELA! NEĆE VIŠE DA JE TRPI: Miljana je nazvala PERFIDNOM KU.VOM, pa nastupio ŽENSKI LOM u Imaginarijumu! Miki se za glavu UHVATIO! (VIDEO)

Rijaliti -

Dan je dosta turbulentan u "Zadruzi 2" pa je novi sukob izbio između Miljane Kulić i Suzane Perović, ali i Mikija Đuričića, koji je, od kako je objavio svoju vezu sa plavušom, postao njena senka.

Miljana Kulić bila je prva koja je Suzani otvoreno priznala šta misli o njoj, pa je sve kulminiralo žestokom raspravom.

Perovićka se opasno požalila Đuričiću na nju, a Kulićeva je dala sve od sebe da se opravda i objasni zbog čega je izjavila da o njoj misli da je "perfidna ku*va".

"Ja neću da se svađam, došla sam da pričam sa tobom. Želim ti sve najbolje u životu, imam pravo da se ne družim sa tobom", rekao je Miki.

"Ja sam se tebi izvinila, došla sam lepo da popričamo", rekla je Miljana.

foto: Printscreen

"Dokle više?! Ti ćeš tako nešto da misliš o meni, sram te bilo!", bila je besna Suzana.

Kulićeva je napustila prostoriju, a onda su njih dvoje nastavili da pričaju o njoj.

"Ne treba se sa njom svađati, ona je psihički nestabilna. Ti si znala gde ulaziš i da će ovde biti raznih ljudi. Njoj kad jednom oprostiš, ona će opet", posavetovao ju je Miki.

"Neću više da ćutim, ne mogu! Ona misli da ja radim sve samo da bih opstala, boli me, bre, uvo! Neću da dozvolim da tako priča o meni, nema šanse, videće ona ko je perfidna ku*va!", bila je besna Suzana.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track