SVADBA I BEBA U 2019: Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola
Foto: Damir Dervišagić

BUDUĆNOST

SVADBA I BEBA U 2019: Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Rijaliti -

Osim što se ostvarila kao majka, Miljana Kulić ona je pronašla i, kako kaže, čoveka svog života. Ali to nije otac njene bebe Ivan Marinković, već cimer iz „Zadruge“ Lazar Čolić Zola.

- Pored svih muka koje sam doživela, ipak je najlepše to što sam postala majka. Moj san se ostvario, ali želim da imam i veliku porodicu sa Lazarom. On je ljubav mog života i planiram da se udam za njega u narednoj godini - kaže Miljana, a njenim željama se pridružio Zola.

foto: Damir Dervišagić

- Čim sam upoznao Miljanu, znao sam da je ona žena mog života. Zato mnogo volim ovu godinu jer mi je donela nju. U narednoj ćemo ostvariti naše želje i planove, samo neka bude zdravlja - kaže Lazar.

foto: Damir Dervišagić

Kulićeva je sujeverna, pa će u najluđoj noći nositi crveni veš:

- Mama me je još dok sam mala bila naučila da za Novu godinu nosim nešto crveno. Tako će biti i ove godine. Jedva čekam žurku i radujem se praznicima. U ponoć ću da poljubim mog Željka i Zolu, a žao mi je što i moja porodica neće biti sa mnom.

Njen partner je uzbuđen što će ona biti ta koju će poljubiti u ponoć:

- Imam da je izljubim kao nikada dosad. Srećan sam što sam u rijalitiju, što se između mene i Miljane rodila tako jaka ljubav i što ćemo zajedno da zamislimo želju.

foto: Damir Dervišagić
Luna Đogani želi da zaboravi 2018. NEĆU NOSITI CRVENI VEŠ, NEMAM KOME DA GA POKAŽEM!

Luna Đogani bi najradije da zaboravi 2018. jer je za nju bla teška kako emotivno tako i psihički.

- Pamtiću 2018. po „Zadruzi 1“ kao životnom iskustvu koje me je mnogo promenilo. Tu želim da se sve završi. U 2019. želim potpuno nov život i početak.

Nadam se da će ovo definitivno biti moja godina - optimistična je Đoganijeva, koja nije sujeverna:

- Nikada nisam bila. Možda bih i nosila crveni veš da imam kome da ga pokažem, ali s obzirom na to da nemam, onda neću da ga nosim, već ću da obučem neke bapske gaće - kaže blogerka, koja će u novogodišnjoj noći prvo da poljubi svog brata Adama, pa onda ostale zadrugare.

(Kurir.rs/Ljiljana Stanišić / Foto: Damir Dervišagić )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track