BIVŠI LJUBAVNIK POBEGAO U SOBU DA NE BI SREO DRAGANINOG MUŽA: Nakon što je napustio rijaliti, Siniša otkriva šta bi bilo da mu je Pavle PRIŠAO!
Foto: Printscreen

NIJE NEČOVEK

BIVŠI LJUBAVNIK POBEGAO U SOBU DA NE BI SREO DRAGANINOG MUŽA: Nakon što je napustio rijaliti, Siniša otkriva šta bi bilo da mu je Pavle PRIŠAO!

Rijaliti -

Siniša Dragutinović, suprug Dragane Mitar je na kratko sa svojim sinom Jovanom ušao u Belu kuću, kako bi posetio svoju ženu koja je samo dva dana pre njegove posete govorila da je s njim u braku preživela pakao, da ju je maltretirao, zbog čega je bila prinuđena da zove policiju i još mnogo toga.

Upravo zbog svega što je o njihovom bračnom životu javno ispričala, ali i zbog toga što živi pod istim krovom sa bivšim švalerom Pavlom Jovanovićem, sa kojim je muža varala skoro pola godine, mnogi nisu očekivali Sinišin dolazak koji se, ipak, dogodio. Žena mu se odmah bacila u naručje, pao je i poljubac, a nakon što je Dragutinović napustio Belu kuću pozvali smo ga, kako bismo proverili utiske.

foto: Printscreen

"Stvarno je atmosfera bila super, Gaga je super! Šta da kažem, osim da sam ustanovio da su je zadrugari lagali, bila je u nekoj informativnoj blokadi. Lažu je, kažu: "On te je ostavio, ostavio dete". Pa, vidite i sami da je to normalna porodica?! Ne bi se dete drugačije ponašalo da je drugačije. Mislim da se i ona oduševila, da nas je poželela... Nema tu nekih problema. Truju je zadrugari informacijama raznoraznim, da sam je ostavio, dete vratio babi i dedi... Ko ju je, bre, ostavio?", upitao se Siniša, koji je iskoristio priliku da joj uputi važan savet.

Čim se Siniša pojavio na vratima Bele kuće, Draganin bivši ljubavnik Pavle Jovanović sklonio se u spavaću sobu u kojoj je boravio sve do Dragutinovićevog odlaska.

foto: Printscreen

"Ne znam, možda je dečku bezveze da sluša priče moje i njene. Dečka ni ne znam nešto ekstremno, niti bih nešto uradio... Pa, nisam ja neki neandertalac", prokomentarisao je Siniša postupak svog suparnika, kojeg smo pitali kako bi reagovao da mu se Pavle javio.

"I da se javi, ništa ne bi bilo. Pa, valjda je ovo neki civilizovani svet, a ne prvobitna zajednica", kaže Siniša, koji neće lumpovati u najluđoj noći:

"Pravo da vam kažem, biću sa decom. Ništa noćni život! Ali, stvarno neću. Iskreno, mislio sam da odem sa decom do trga, da vidim šta ima tamo, kako je. Nisam petnaest godina bio u Beogradu za Novu godinu, obično otputujem... Najlepše bi mi bilo na trgu, da se podsetim kako je to nekada bilo."

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track