ZAŽALIĆE ŠTO JU JE NAZVALA KU.VETINOM! Gagi čuo kako mu je napala ćerku pa otkrio mračnu tajnu Aleksandre Subotić: Ona je glavni krivac ZA SVE TO!
Foto: Damir Dervišagić

ZABEZEKNUT

ZAŽALIĆE ŠTO JU JE NAZVALA KU.VETINOM! Gagi čuo kako mu je napala ćerku pa otkrio mračnu tajnu Aleksandre Subotić: Ona je glavni krivac ZA SVE TO!

Rijaliti -

Aleksandra Subotić žestoko je oplela po Luni Đogani s kojom se jedno vreme i družila u "Zadruzi 2". Naime, kada joj je blogerka skrenula pažnju da ne treba da se svađa sa Đeksonom, tada je kap prelila čašu.

"Ona ku*vetina što uzima tuđe muževe i gura prste u du*e, nemoj da ti se obratila! Ova otimačica brakova što gura prste u d*pe, neka mi pu* ku*ac!" besnela je Aleksandra.

Kada je Lunin otac Gagi Đogani čuo sve to bio je krajnje zatečen, a zbog onoga što je povodom toga izjavio Aleksandri neće biti dobro.

foto: Printscreen, Pink

"Zar Aleksandru Subotić treba uopšte komentarisati? Ona apsolutno sve kaže sama o sebi! Samo napred, neka pokaže svoje pravo lice i svoj nivo! Ja sam u šoku, sad vidim šta se sve izdešavalo sinoć", počeo je on.

"Ona je čim je ušla u 'Zadrugu' rekla da je Luna otimačica muževa, pa se onda družila sa njom, rekla da je promenila mišljenje, i sada ponovo udara po Luni. Definitivno je udara sujeta, devojka je bezobrazna i Luna je u pravu što je prestala da se druži sa njom", dodao je Gagi, pa nastavio:

"David i Aleksandra su mnogo izgubili, ugasili su se. Meni je žao Davida, javnost zna dobro ko je on, da je kulturan, dobar, skroz okej momak.

Aleksandra je krivac! Mislim da je ugasila svog dečka definitivno i uvukla ga u negativan kontekst. Vidi se da je nesrećan", zaključio je on.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Pink/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track