DINA MU NAPALA BIVŠU ZBOG LAŽI, PA KONTROVERZNI MMA BORAC PREUZEO KORMILO: Može do sutra da poriče, ali SEKSA JE BILO! ŠOK! (FOTO +18)
Foto: Dragana Udovičić

NAPRAVIO HAOS

DINA MU NAPALA BIVŠU ZBOG LAŽI, PA KONTROVERZNI MMA BORAC PREUZEO KORMILO: Može do sutra da poriče, ali SEKSA JE BILO! ŠOK! (FOTO +18)

Rijaliti -

Ilijana Vagić oštro je osudila odnos Dine Galorini i Bakija B3, što joj ćerka srpske heroine nije prećutala.

"Ti meni nešto kažeš, a bila si sa oženjenim Benjaminom, imali ste i odnose. To mi je rekla i tvoja najbolja drugarica Šmizla", izjavila je Dina.

foto: Happy screenshot

U tu priču umešala se i Izabela Alijoski pa otkrila da su Ilijana i Benjamin zaista bili intimni.

"Istina je da je Benjamin tada, kada se to dogodilo, prokomentarisao da nisu bili intimni, videlo se da si bila zbunjena. Jesi mi drugarica, volim te, ali nema potrebe da lažeš", istakla je ona.

Čak je i njegov rijaliti prijatelj Đorđe Tomić imao šta da kaže.

"Istina je da su Ilijana i on bili intimni, ne znam što ona sad poriče. Svakako mi je drago što će Banjo doći i jasno i glasno otkriti sve", rekao je Đorđe Tomić.

Ilijana je, pak, uporno poricla da je bila intimna sa kontroverznim MMA borcem i ne pomišljajući da će se on telefonskim putem uključiti u vilu "Parovi" i rešiti ovu misteriju jednom za sva vremena.

"Ilijana i ja smo bili u vezi i imali smo seks. Ne znam zbog čega ona sada poriče. Ne ide da govorim koliko puta smo imali odnose, ali nije u redu što ne govori istinu", rekao je tom prilikom Spahović.

Inače, Benjamin promenio je nekoliko partnerki pred kamerama ovog rijalitija, te se veruje da bivši takmičar nema razloga da laže jer je svakako sve dokumentovano.

1 / 10 Foto: Printscreen

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja