MILI ZNA DEČKA KOJEG JE MEA BOND POKUŠALA DA UBIJE?! Dobio limenku u glavu zbog provokacija, obezbeđenje skočilo kao opareno! (FOTO)
Foto: Printscreen/Happy

ZINUĆETE

MILI ZNA DEČKA KOJEG JE MEA BOND POKUŠALA DA UBIJE?! Dobio limenku u glavu zbog provokacija, obezbeđenje skočilo kao opareno! (FOTO)

Rijaliti -

Mea Bond objasnila je javno zašto je kontaktirala švedsku ambasadu u protekloj sezoni rijalitija ne bi li što pre napustila vilu "Parova".

"Zato što mi je mama rekla da imam problema napolju. Rekla sam njoj i osobi sa kojom moram da sam u kontaktu da uključe švedsku ambasadu da me izvade odavde. Nećete dobiti ni jednu informaciju od mene, neću nikad pričati o tome", istakla je Mea koja je, inače, u nekoliko navrata istakla da nema majku.

Kada je Mili pokušao da isprovocira odgovor od Mee govoreći da poznaje momka kojeg je navodno pokušala da ubije, gađala ga je limenkom i pogodila u glavu. Obezbeđenje je brzo reagovalo, kako ne bi došlo do ozbiljnijeg incidenta.

foto: Happy screenshot

Kako se čitave večeri pričalo o njoj, još veći šok usledio je kada je upravo od njene majke pristiglo pismo na Meino ime.

"Ja sam Melisina mama i želim da ne budete više u dilemi oko mene. Njoj ne zameram što nekad kaže da me nema, ni ja ne razumem njen stav, ali mi smo u dobrim odnosima. Pozdrav za sve parove i za nju", pisalo je u pismu.

"Moja mama se zove na H. Neću reći njeno ime. Moguće da je ona. Postoji moja mama, ali samo ne znam na kom svetu", izjavila je Mea.

Čak se i Ivan Marinković u jednom trenutku priključio "igri", pa otkrio neke detalje iz njenog privatnog života za koje je malo ko znao, kao i ime njene majke.

"Pravila je probleme kao klinka, jer se družila sa problematičnom ekipom. Koristili su narkotike, a u tom trenutku je živela sa svojom majkom Hajrom. Nasrnula je na majku, došla je policija i majka ju je optužila i oni su je odveli. Nije bilo suđenja već su je odveli u dom", otkrio je Ivan naočigled vidno uznemirene Mee.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track