Najnovije vesti

JEDINI JE KOJI IMA ENERGIJU ZA MOJU LUNU: Gagi Đogani priznao da bi samo ovaj zadrugar mogao da osvoji njegovu ćerku! (FOTO)
Foto: Printskrin Youtube

DA LI STE OČEKIVALI?

JEDINI JE KOJI IMA ENERGIJU ZA MOJU LUNU: Gagi Đogani priznao da bi samo ovaj zadrugar mogao da osvoji njegovu ćerku! (FOTO)

Rijaliti

Gagi Đogani istakao je kako mu se dopada jedan zadrugar, ali da mu nije jasno zašto svi govore da im se sviđa njegova ćerka.

"Petra ne poznajem, samo znam iz priče da je valjda Adamov poznanik iz Zemuna. Dečko je urban i kulturan mladić. Nije folirant. Malo mi je nadmeno kada kažu da im se sviđa Luna, pa šta onda? Nema ih posle nekoliko dana", rekao je Gagi.

foto: Printscreen

Tokom igre istine ovog petka Luna Đogani, nakon pitanja koje je dobila, rekla je da je Petar njen tip muškarca, da joj je simpatičan, pohvalila njegov izgled i dodala da bi, za sada, volela da se druže. Pozitivne komentare za Petra imao je i njen otac.

"Dopada mi se njegov stav koji ima. Poprilično je hrabar, lepo izgleda, vidim da ga je Luna komentarisala i rekla da ima tu neku energiju i ta energija je dobra za Lunu. Prvi put je sada Luna eto to rekla, posle svih tih muškaraca koliko ih je ušlo unutra i govorili da bi možda hteli da budu sa njom. On je jedini koji ima barem energiju koja njoj odgovara", izjavio je Đogani.

foto: Printscreen

Gagi je istakao i da je ponosan na svoju ćerku, setio se njihovog susreta koji je bio poslednjeg dana stare godine i otkrio kakvu je energiju osetio tom prilikom od svoje naslednice.

"Naravno da je ona meni od prvog dana sjajna. Ona je jaka! Ja sam to osetio kada sam bio da je posetim za Novu godinu. Osetio sam tu energiju unutra koju ona ima. Ona je sada mnogo jaka i ima mnogo veće samopouzdanje. Luna je dovoljno jaka da može da izgura ceo rijaliti i da dođe do pobede", zaključuje Gagi.

foto: Damir Dervišagić/printscreen

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...