SVAĐA

UPOZNALA PAVLOVU PORODICU I HTELA SA NJIM BEBU, A SLUŽIO JOJ ZA SEKS? Dragana Mitar zatečena pitanjem, pa sve OBJASNILA! Pavle ima PREPISKU, tvrdi da njegova BIVŠA LAŽE! (VIDEO)

Rijaliti -

Dragana Mitar morala je da odogovori na škakljivo pitanje koje joj je postavio gledalac.

"Zašto si upoznala Pavlovu porodicu ako nisi htela ništa ozbiljno sa njim, zašto si želela dete?", glasi pitanje koje je zateklo Mitrovu.

foto: Printscreen

"Ja njegovu porodicu ne znam. Kada smo išli na Kopaonik, mi smo je videli, ali ja ne poznajem njegovu mamu, tatu i brata. Ne znam kakvo vreme je provodio sa mojim sinom, nikada nisam Jovanu predstavila njega kao mog dečka. Ja sam Pavlu rekla da nemam nameru da rađam decu, možda me pogrešno protumačio, ali to sigurno nisam izjavila", izjavila je ona.

foto: Printscreen

"Telefonski smo pričali sa njegovim sinom. Zaista ne znam zašto laže, hteli smo dete", dodao je Pavle.

"Ne sećam se da udata žena razmišlja o deci. Ja sam možda ponovila nešto što je on rekao. Pričala sam kako bih volela da podarim jednog dana Jovanu brata ili sestru, a ne da njemu rodim dete", pravdala se Dragana.

foto: Printscreen

"Šta kažemo u garderoberu, koga to zanima? Ono što šapnemo, to lažemo. Kada kažemo nasamo, onda je laž. Narod je lud, samo se važi ovo za stolom, istina je šta se traži ovde", rekao je Miki i nasmejao sve.

foto: Printscreen

"Pošto pominjemo dete, ja imam prepisku. Ti znaš da smo se dogovarali da idemo na krstarenje i pravimo dete, kaži istinu. Jesmo stajali ispred butika? Jesi rekla da je greh da iz ovakve ljubavi ne nastane dete? Imam sve", rekao je Pavle.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track