MARIJA KULIĆ SE VEČERAS VRAĆA U ZADRUGU: Majka najpoznatije rijaliti mame UBRIZGALA BOTOKS, ali i spremila POSEBNO IZNENAĐENJE za ćerku! Ima da GRMI!
Foto: Damir Dervišagić

Novo lice

MARIJA KULIĆ SE VEČERAS VRAĆA U ZADRUGU: Majka najpoznatije rijaliti mame UBRIZGALA BOTOKS, ali i spremila POSEBNO IZNENAĐENJE za ćerku! Ima da GRMI!

Rijaliti -

Marija Kulić (43) vraća se u "Zadrugu 2", a osim što je spremna da ćerki Miljani održi predavanje jer je imala seks pred kamerama, ona će pokazati i novi izgled.

Kako smo saznali, majka najpopularnije Nišlijke pre nekoliko dana je posetila privatnu estetsku kliniku u rodnom gradu kako bi ispeglala bore na licu i izgledala svežije pred povratak u rijaliti. Ona o ovom potezu do sada nije razmišljala, ali je po izlasku iz "Zadruge" u decembru shvatila da je došlo vreme za remont.

foto: Printscreen/Youtube

- Marija nema bore na celom licu, već samo njih nekoliko oko i između očiju, koje su se pojavile od stalnog mrštenja. Ona smatra da su konstantan stres, nerviranje i svađe u "Zadruzi" uticali na pojavu tih bora, pa je zato odlučila da ih ukloni pre nego što se vrati u rijaliti. Pre desetak dana je posetila jednu kliniku gde joj je lekar na kritična mesta ubrizgao jedan tzv. kubik botoksa, pa sada izgleda mlađe najmanje pet godina. Marija je prezadovoljna novim izgledom, a posebno time što proces nije bio bolan, a oporavak je trajao kratko - kaže naš izvor blizak Kulićevoj.

U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s majkom Miljane Kulić, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

foto: Ana Paunković, Printscreen

Kurir.rs, M. D./ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track