digla se frka

OPŠTI HAOS U KUĆI! NAPRAVILI LOM U SPAVAĆOJ SOBI, PA SE UMALO I POBILI: Evo šta ja poremetilo PLANOVE onima koji se želeli DA NOĆ PROVEDU ZAJEDNO! (VIDEO)

Rijaliti -

Ljubavni parovi u Imaginarijumu došli su na ideju da naprave razmeštaj u spavaćoj sobi kako bi svi zaljubljeni spavali jedno pored drugog. Marko Miljković je bio inicijator, jer je želeo da spoji krevet sa Lunom Đogani.

Bora Santana, Rebeka Popović i Marijana Zonjić nisu želeli da menjaju svoje krevete pa je ovde zapravo i nastao problem. Nije bilo moguće udovoljiti svima, a onda je i obezbeđenje moralo da reaguje.

U jednom trenutku je čak došlo i do verbalnog okršaja između Marijane i Bore, jer je on sve njene police stavio iz kreveta, što je njoj i te kako zasmetalo.

- Napolje sve ovo! Ti ćeš meni da kažeš šta ću ja da radim ovde. J*bem li ti mamu u p*čku. Ovde ja spavam - vikao je Bora.

Na imanju je nastao pravi haos, zadrugari su počeli da dižu krevete, menjaju njihov redosled kako bi svako svoju želju ispunio, a to je bilo skoro pa nemoguće.

foto: Printscren YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja