KARAĐORĐE IZ DOBA JURE: Ovako je Subotić izgledao kada se družio sa žestokim momcima! Legenda devedesetih! (FOTO)
Foto: Printscreen

prošla vremena

KARAĐORĐE IZ DOBA JURE: Ovako je Subotić izgledao kada se družio sa žestokim momcima! Legenda devedesetih! (FOTO)

Rijaliti -

Ovih dana popularno je da se na društvenim mrežama objavljuju fotografije stare deceniju, čak i više od toga. Cilj ovog izazova jeste da se vidi promena u fizičkom izgledu, ali i da se podsetimo starih vremena. Tako je i Fejsbuk stranica "Legende devedesetih" objavila fotku na kojoj je i Karađorđe Subotić, učesnik "Zadruge".

foto: Printscreen

Slika je nastala pre više od 20 godina i na njima se Subotić nalazi sa još nekoliko žestokih momaka.

foto: Printscreen Facebook/Legende Dvedesetih

- Dragan Popović Dadilja, Milovan Vujišić Vuja i Karađorđe Subotić - piše ispod slike na kojoj zadrugar neprepoznatljiv. Osim mladolikog izgleda, Karađorđe je u vreme devedesetih godina imao i tamnu gustu kosu! Iako ga često prozivaju da se samo družio s kriminalcima i da je običan lokalni palikuća, prema svedočenju onih koji se sećaju tog vremena, on je važio za opasnog gradskog momka.

foto: Printscreen Facebook/Legende Dvedesetih

- Karađorđe je bio ta stara garda koja je probleme rešavala pesnicama, a ne pištoljima. Uvek je voleo na fer da igra, nikada se nije borio na kvarno! - rekao je izvor koji se ranije družio sa Subotićem.

foto: Printscreen

Inače, Karađorđe u to vreme još nije upoznao svoju buduću, a sada bivšu suprugu Ljubu Pantović, s kojom je dobio dve ćerke - Aleksandru i Goranu. Verujemo da ovaj žestoki momak nije ni sanjao da će se jednog dana obresti u rijalitiju i na taj način zarađivati novac. Posebno nije očekivao da će u isti ući i pola njegove porodice - bivša žena, ćerka Aleksandra, a svojevremeno i brat Srboljub Subotić.

Kurir.rs, Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track