SEDI PORED LUNE, A MUVA BIVŠU MODELSICU: Blogerka se nije usrećila ni pored Miljkovića, a evo kako se IZLETEO! (FOTO)
Foto: Printscreen

jednom švaler, uvek švaler

SEDI PORED LUNE, A MUVA BIVŠU MODELSICU: Blogerka se nije usrećila ni pored Miljkovića, a evo kako se IZLETEO! (FOTO)

Rijaliti -

Luna Đogani i Marko Miljković započeli su svoju vezu pred kamerama rijalitija "Zadruga 2". Simptije među njima postojale su još tokom trajanja prve sezone istoimenog programa, dok se blogerka zabavljala sa zauzetim pevačem. Nakon što su rešili da obelodane svoju ljubav i započnu romansu, pored hemije koja je evidentna, česte su i sitne svađe i razmirice.

Upravo jedna od njih dogodila se u emisiji gde su njih dvoje zajedno bili gosti, a tom prilikom je pored njih bila i Dragana Mitar, takođe učesnica "Zadruge 2", koja se sa Markom imala jako prisan odnos u Imaginarijumu, iako doduše granicu nikada nisu prešli, makar ne pred kamerama.

foto: Printscreen Pink

Marko nije štedeo komplimente na račun Dragane pa se i raspričao o njenim sposobnostima "zavođenja muškaraca", što je Lunu u jednom momentu umalo rasplakalo, ali svakako i ostavilo bez teksta.

"Pogotovo Dragana, koja je atraktivna, koja ovako izgleda... Ona bi mogla skoro svakog muškarca u kući da zavede, ja garantujem - laskao je Miljković Dragani, koju su obradovali njegovi komplimenti.

foto: Printscreen Pink

Naime, Luna Đogani se jedva oporavila od "propale" ljubavi sa Slobom Radanovićem, koji joj se, iako zauzet kleo na večnu ljubav u rijalitiju, a onda po proglašenju njegove tadašnje žene Kije Kockar pobednicom, promenio ploču.

Reakciju Đoganijeve odmah je primetila voditeljka, pa je radoznalo pokrenula bolnu temu.

- Izvini, zašto si prevrnula očima? - upitala je voditeljka, nakon čega je Luna nevešto pokušala da se opravda i prikrije kako se zaista oseća.

- Ne, nisam, upalo mi nešto u oko - pravdala se Luna.

foto: Printscreen Pink

Zbog svega što se izdešavalo u studiju, Sanja je bila prinuđena da Miljkoviću uputi još jedno pitanje vezano za njegov odnos sa Lunom.

- Čekaj, je l' ti misliš da jednu ženu ne vređa kada ti deliš komplimente nekoj drugoj u njenom prisustvu? - upitala je Sanja, sa čijim pitanjem je bila saglasna Đoganijeva.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs / Foto: Printscreen Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track