SLOBA ULAZI U RIJALITI, LUNA NIJE NI SVESNA ŠTA JOJ SE SPREMA: Đoganijeva se smuvala sa Markom, imali su VRELI SEKS, a da li će BIVŠI sve promeniti? (FOTO)
Foto: Printscreen

IZAZOV

SLOBA ULAZI U RIJALITI, LUNA NIJE NI SVESNA ŠTA JOJ SE SPREMA: Đoganijeva se smuvala sa Markom, imali su VRELI SEKS, a da li će BIVŠI sve promeniti? (FOTO)

Rijaliti -

Luna Đogani uskoro bi mogla da se nađe između dve vatre! Produkcija "Zadruge" odlučila je da na jednu od narednih žurki pozove Slobodana Radanovića kao gosta kako bi videli njenu reakciju, ali i reakciju njenog dečka Marka Miljkovića!

foto: Printscreen

- Kreativni tim koji je zadužen za "Zadrugu" došao je na ideju da dovede Slobu da peva. Em što on pravi dobru atmosferu, em sve interesuje kako će se Luna ponašati kada ga vidi. Posebno će ljude zanimati kako će Marko da reaguje na Radanovića i odnos njegove devojke prema bivšem. Sloba je uvek spreman da produkciji izađe u susret jer ga za "Zadrugu" vezuju lepa sećanja, a i zahvalan je Pinku na svemu što su učinili za njega - kaže naš izvor blizak produkciji i dodaje da je ovo idealna prilika da blogerka shvati šta oseća.

foto: Damir Dervišagić

- Ovo će za Lunu biti iskušenje i izazov kako bi shvatila da li je definitivno zaboravila Slobu. Radanović nema problem sa njom, on će se i njoj i Marku javiti, a uvereni smo da će i Luna biti drugačija, jer se vidi da je zaljubljena u svog dečka - kaže izvor.

foto: Printscreen Pink

Tim povodom, kontaktirali smo i sa Slobom, ali on nije odgovarao na naše pozive.

foto: Vladimir Šporčić

Podsetimo, Radanović je u novembru pevao u "Zadruzi", a Luna je tada doživela nervni slom. Kada je stigao na imanje, Sloba se samo rukovao s Lunom i pitao je: "Kako si", što je njoj zasmetalo. Ipak, tokom cele večeri blogerka nije mogla da ne obraća pažnju na bivšeg, a kada je on napustio rijaliti, počela je da jeca i plače u pabu.

foto: Printscreen

- On je ljubav mog života. Njega boli ku*ac za mene, ima drugu devojku, on je moj život. Posle svega, i sad bih mu dala sve, srce bih mu dala. Život bih mu dala! Sloboooo... Moja najveća bol. Nisam uspela da se saberem, pukla sam. Je l' ste svi zadovoljni? Ništa mi nije pevao, da li sam zaslužila jednu pesmu, samo jednu pesmu? Neka pričaju šta hoće, ja te volim, gade, ti si moj. Toliko sam želela da te zagrlim, ljubavi moja. Moj jedini muškarcu - nepovezano je govorila Luna, dok su je brat Adam Đogani i Savo Perović smirivali.

Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

Pao seks Luna i Marko dohvatili se u tuš-kabini

Luna Đogani i Marko Miljković konačno su imali seks! Njih dvoje čekali su da svi zadrugari odu na spavanje, pa su se zavukli u tuš-kabinu. Iz kupatila su mogli da se čuju uzdasi, a tek što je počela akcija, u toalet je ušla Suzana Perović. Luna je pokušala da prikrije da je Marko s njom.

foto: Printscreen Pink

- Sama sam, kupam se. Slobodno uđi - rekla je Đoganijeva, očekujući da se Suzana neće zadržati. Ipak, pošto je Perovićka nastavila da čeka da se tuš-kabina oslobodi, Luna je bila iskrena. - Marko je sa mnom u tuš-kabini - rekla joj je Đoganijeva. Perovićevoj je bilo neprijatno, pa je brzo pokupila peškir i izašla iz kupatila.

Pogrešila Marka nazvala Slobom

Luna Đogani i dalje vuče repove iz prošlosti, pa osim što često pominje kroz šta je prošla, svog sadašnjeg dečka naziva Slobom. Tokom razgovora sa Savom i Matorom, ona je želela da pozove Marka, ali se ujela za jezik čim je shvatila šta je umalo izgovorila.

foto: Printscreen Pink

- Zamalo da mu kažem: "Slobo"! Ja nisam normalna! - rekla je Luna i uhvatila se za glavu. Savo joj je samo prošaputao da to više ne pominje, jer Marku sigurno ne bi bilo prijatno da to sazna.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track