ONA TO NEĆE SAZNATI NI ZA 10 GODINA! Sarajka upozorila Lakića: Ne želim da ti dete raste BEZ OCA! (VIDEO)
Foto: Happy screenshot

ZANEMEO

ONA TO NEĆE SAZNATI NI ZA 10 GODINA! Sarajka upozorila Lakića: Ne želim da ti dete raste BEZ OCA! (VIDEO)

Rijaliti -

Tokom jučerašnje svađe Aleksandre Coke Tasić i Nikole Lakića saveti cimera iz vile "Parova" pljuštali su kao kiša. Međutim, Lakić je zanemeo samo zbog Enisinih reči, koja ga je uveravala da njih dvoje moraju da se drže zajedno po svaku cenu, sada više nego ikada.

"Neko ko ništa nije prošao u životu uglavnom ne zna kako da se ponaša prema nekom ko je kompletna ličnost kao ti. Ti si prošao neke stvari koje ona neće još za najmanje dvadeset godina! Moraš da budeš psihički jak, da joj budeš tata na neki način... Ona je klinka, ima devetnaest godina. Nemoj je pritiskati, samo lagano. Ne izbegavajte jedno drugo. Zbog stresa može nešto da joj se desi. Drugo stanje je za*ebano. Ne želim da to dete raste bez oca! Mene su prosili pet puta. Nisam želela svakom da rađam dete", govorila mu je lepa Sarajka.

"Ne dajte nikom da vam se petlja! Ni Ilijana, ni bilo ko drugi. Niko vas ne voli ovde, to znaj. Ne postoji niko ko će reći: 'Meni je Lakić top, ja ga baš volim", otvorila mu je oči ona kada mu je rekla svoje viđenje stvari.

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja