COKA JE UPALA U ZMIJARNIK: Nikola Lakić iskreno o trudnoj verenici, kada će znati pol bebe i šta će uraditi posle RIJALITIJA!
Foto: Damir Dervišagić

INTERVJU

COKA JE UPALA U ZMIJARNIK: Nikola Lakić iskreno o trudnoj verenici, kada će znati pol bebe i šta će uraditi posle RIJALITIJA!

Rijaliti -

Nikola Lakić je poslednjih nekoliko dana prolazio kroz turbulentan period. On i njegova trudna devojka Aleksandra Coka Tasić su se verili, a nije sve bilo kako je planirao, o čemu je sada progovorio.

Kako se osećaš povodom toga što je Coka najpre odbila veridbu? Čime to objašnjavaš?

- Totalni apsurd. Splet raznih okolnosti pre samog čina nas je i doveo do razmišljanja da sam odbijen. Jako turbulentan dan zaista, a ja ni u jednom trenutku nisam odbijen kao što ste imali priliku da vidite već samo saznanje da smo imali jako malo vremena da se pripremimo za nešto što je nama jako bitno, u ovom slučaju veridbu, kao i nesuglasice pred ovu ceremoniju je unosilo nervozu.

foto: Printscreen/Happy

Kako podnosiš promene raspoloženja svoje devojke, njene izlete ponašanja i česte suze?

- S obzirom na to da je trudna i uveliko "gazi" četvrti mesec, normalno je. I dobra je, kako su druge podnosile drugo stanje, imajući u vidu razgovore sa ljudima koji su već ostvareni na tom polju.

Zašto ste Coka i ti odvojeni plakali celu noć nakon veridbe? Da li je to možda zato što si nezadovoljan veridbom ili Cokinom reakcijom?

- Sve nas je stiglo, odvojenost od porodice, ataci svakodnevno na nas ničim izazvani, zatvoren prostor, kako njoj što je jako mlada uplovila u svet šobiznisa i upala u zmijarnik, tako i moja učešća iz rijalitija u rijaliti u kojima, bukvalno, ni jednog dana pauze nije bilo da se regenerišem.

foto: Printscreen/YT

Požgaj i ti ste, kada si se vratio sa trubačima iz izolacije, pred samu veridbu, imali konflikt.

- Naša devojčica je dobila po zasluzi!

Mnogi takmičari veruju da ste Aleksandra i ti zajedno samo zbog bebe koju očekujete i da nakon izlaska iz rijalitija nećete uspeti.

- Samo plitkoumnicima može ovako nešto da pada na pamet između ostalog, nekolicini ljudi sa kojima živim (imena znate) jer se svakodnevno bave upravo ovom temom koja je za Coku i mene nešto najlepše na svetu. Jedva čekamo da saznamo pol bebe, a to je za dvadesetak dana.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happy.rs, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track