NEKA MI BOG SUDI, ALEKSANRU BIH BRANIO I OD SVOJE MAJKE: Požgaj konačno priznao šta oseća, a pomenuo je i ženu Ivanu!
Foto: Happy screenshot

ŠOK

NEKA MI BOG SUDI, ALEKSANRU BIH BRANIO I OD SVOJE MAJKE: Požgaj konačno priznao šta oseća, a pomenuo je i ženu Ivanu!

Rijaliti -

Aleksandar Požgaj, iako oženjen, pred milionskim auditorijumom priznao je šta oseća prema Aleksandri Marjanović. Iako ženu Ivanu voli i smatra je boginjom, Aleksandru bi, kaže, branio i od rođene majke, ukoliko bi došlo do sukoba u porodici.

Mnogi su žestoko kritikovali tvoje reči upućene Aleksandri Marjanović, a naročito njena majka Nadica. Kako komentarišeš njenu reakciju jutro nakon njenog gostovanja u emisiji "Upoznajte Parove"? Kako bi se ti osećao da si na njenom mestu?

"Ja sam kriv. Delovao sam nesmotreno i iskreno, zaslužio sam kritike od porodice Marjanović. Nadica je reagovala lepo i pristojno, nije ništa strašno rekla. Kako bi se ja osećao na njenom mestu - to ne mogu da znam. Ono što znam i siguran sam da sam samo ja kriv, ja sam svu krivicu preuzeo na sebe. Aleksandra je lepa i mudra devojka".

Sinoć si izjavio da bi tvoja majka, da je sedela na Nadičinom mestu, odreagovala mnogo burnije. Šta misliš da bi ti rekla? Da li misliš da si svojim postupkom izneverio svoju porodicu?

"Bogu hvala da se moja majka Nada nije javila telefonom i došla u studio! Znam svoju majku. Ona bi iz revolta i besa grdila prvo mene, pa Aleksandru i tako bi nastao problem između majke i mene, jer bi branio Aleksandru Marjanović od majke! Aleksandra Marjanović nije kriva, kriv sam samo ja".

Da li se čuo sa suprugom Ivanom otkad si sa Marjanovićevom? Ukoliko nisi, šta misliš kako se ona oseća dok gleda rijaliti?

"Nisam imao priliu da se čujem sa suprugom Ivanom, mnogo mi je teško zbog toga. Suprugu Ivanu volim više nego sebe, ona je moja boginja i moje sve. Lepa, nežna, odana, pametna i sad ljubim njenu sliku kao ikonu. Mnogo sam se ogrešio o suprugu. Ne mogu da nađem reč koja može da opiše koliko je meni krivo. Siguran sam da će mi oprostiti moju glupost, ali ja ne mogu još sebi da oprostim. Neka mi Bog sudi".

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track