Najnovije vesti

POLIO JE VRELIM ČAJEM! Marija Kulić otkopčala duks i pokazala strašne OPEKOTINE! Spremila tužbu, a evo šta Miki kaže o KAZNI (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

VELIKA KAZNI

POLIO JE VRELIM ČAJEM! Marija Kulić otkopčala duks i pokazala strašne OPEKOTINE! Spremila tužbu, a evo šta Miki kaže o KAZNI (VIDEO)

Rijaliti

Miki Đuričić je vrelim čajem polio Mariju Kulić koja je morala da primi prvu pomoć i pije antibiotike, a sada je pokazala kako njene opekotine izgledaju.

Marija i Miljana raspravljale su sa Zoricom Marković o tome da li je ona rekla za Miljanu da je bolesna ili nije, i pevačica se pravdala da je rekla da su njihove priče i rasprave bolesne.

Marija je ustala i otkopčala duksericu i pokazala mesto na vratu gde je Miki prosuo vruć čaj.

foto: Pritnscreen

- Po pravilima produkcije, polivanje je dozvoljeno, i nije ni navedeno da li postoji razlika između polivanja vrućom ili hladnom vodom. Ali, na meni je da za moja telesna oštećenja i telesne opekotine i vakcine i antibiotike, da tužim i da isteram to kako umem i znam. Od produkcije nisam ni tražila da bilo ko bude kažnjen, a sud će to da završi kako treba! - rekla je Marija.

Miki je rekao da ne želi da se žali na bilo šta i da je spreman da odgovara za svoje postupke, kao što bi i svi drugi u "Zadruzi" trebalo da odgovaraju za ono što su radili. 

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...