HOMOSEKSUALAC JE, A OVDE JE NAPRAVIO DETE! NIJE MUŠKARAC, NEGO PARAZIT: Požgaj brutalno izvređao Lakića, a ovako mu je uzvratio!
Foto: Printscreen/Happy

HAOS

HOMOSEKSUALAC JE, A OVDE JE NAPRAVIO DETE! NIJE MUŠKARAC, NEGO PARAZIT: Požgaj brutalno izvređao Lakića, a ovako mu je uzvratio!

Rijaliti -

U stolicama "Dvougla" ovoga puta su se našli Aleksandar Požgaj i Nikola Lakić koji su odgovarali na postavljena pitanja jedan o drugom.

Jedno od pitanja je bilo da li sebe ili suparnika smatraju većim muškarcem.

"Naravno da sam veći muškarac, to je i dokazano ovde. Muškarac koji pljuje drugog muškarca u lice, gura devojke, prema svojoj verenici se ponaša tako kako se ponaša... To sve govori da Nikola Lakić nije muškarac već jedan parazit", rekao je samouvereno Požgaj.

foto: Printscreen/YT

Na to je Lakić sarkastično odgovorio:

"Ne, apsolutno mislim da je Požgaj veći muškarac od mene, to je i pokazao. Zaista je privržen porodici, veran, odan, lojalan što ja nisam prema svojoj budućoj supruzi I ja ću se ugledati na Požgaja, da sledim njegov primer pošto je on dokazao da je superiorniji mnogo od mene!"

"U čemu si bolji od svog sagovornika", postavila je pitanje voditeljka.

"U svemu! Pametniji sam, obrazovaniji, kulturniji", rekao je za sebe Požgaj, a na pitanje šta je suparnik spreman da uradi zarad novca, odovorio je:

"Pa sve je već uradio ovde! Evo napravio je dete ovde, a zna se da je homoseksualac!"

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happy.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track