ONI NE KAPIRAJU DA NE MOGU VIŠE DA ME JE*U! David OČAJAN jer Aleksandra još živi kod njegove mame, a ono što je poručio verenici Subotićku će baciti u OČAJ! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

Neće više da bude s njom

ONI NE KAPIRAJU DA NE MOGU VIŠE DA ME JE*U! David OČAJAN jer Aleksandra još živi kod njegove mame, a ono što je poručio verenici Subotićku će baciti u OČAJ! (VIDEO)

Rijaliti -

David Dragojević, koji je u vezi sa Anom Korać otkako je njegova verenica Aleksandra Subotić izbačena sa imanja, olčkan je zbog priče Stanije Dobrojević da se Aleksandra i dalje nalazi kod Davidove majke Biljane Dragojević u kući.

- Znaš zašto to radi? Zato što ste vi igrali tako, zato što je sve to vaše bilo fejk - izjavila je Ana, misleći na vezu Davida i Aleksandre.

- Ona je htela da ove informacije uđu ovde, kako bi to uticalo psihički na mene, oni ne kapiraju da ne mogu više da me je*u. Mene boli ku*ac ako ne vide to da te volim. Ne znam i šta mama sada radi, na kapiram je uopšte zašto ovo radi. Aleksandra to radi namerno, da bi se ti i ja posvađali, samo ne razumem to, jer nisam zaslužio. Ako neću da budem sa njom, ne mogu da budem na silu. To je odvratno, samo neka me ostave na miru - rekao je David.

Dok su se šetali, Dragojević je više puta pravio parodiju, glumeći da u svakoj emisiji mora da ustaje i ponavlja iznova i iznova da više nije sa Subotićevom, pa je dodao koliko ga to zamara. Zatim su zastali na trenutak, jer je Ana jasno stavila do znanja Davidu kako mora da se obrati njegovoj bivšoj verenici Aleksandri.

- Moraš da kažeš, jer ona ne veruje u to. Kažeš lepo, "Draga moja Aleksandra, ja više nisam sa tobom" – rekla je Ana kroz osmeh.

- Ali ona to zna vrlo dobro, ali samo hoće da nas d*ka - završio je David.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track