Najnovije vesti

BILJANA DRAGOJEVIĆ REAGOVALA NA DAVIDOV ZAHTEV DA IZBACI ALEKSANDRU I MAGDALENU IZ SVOJE KUĆE: Moja deca neće nigde zbog jedne ANE KORAĆ! (FOTO)
Foto: Printscreen

BESAN

BILJANA DRAGOJEVIĆ REAGOVALA NA DAVIDOV ZAHTEV DA IZBACI ALEKSANDRU I MAGDALENU IZ SVOJE KUĆE: Moja deca neće nigde zbog jedne ANE KORAĆ! (FOTO)

Rijaliti

David Dragojević je u šoku otkako mu je Stanija Dobrojević prenela da ga bivša verenica Aleksandra Subotić čeka u njegovoj kući u Veterniku i da veruje da je njegova veza sa Anom Korać lažna! Zbog toga je zadrugar odlučio da nazove majku Biljanu i naredi joj da istera njegovu bivšu partnerku iz njihovog doma!

foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Po ulasku u "Zadrugu" Stanija je izgladila odnose s Davidom i prenela mu da ga Aleksandra i dalje čeka i da veruje da je sve samo igra. On je najpre obećao da će suočiti sadašnju i bivšu devojku.

foto: Printscreen Instagram

- Iskreno sam u šoku! Uzdrmalo me je to što me Aleksandra čeka napolju. Ne znam kako može da veruje da je ovo fejk. Ja sam zaljubljen u Anu i ovo ne glumim. Razgovaraću sa Aleksandrom u prisustvu Ane - rekao je on, a Koraćeva mu je besno poručila:

foto: Printscreen YT

- Treba da joj kažeš, a ne da ćutiš! Ti si s devojkom raskinuo! Pritom je ta veza bila katastrofa! Šta sad ona ima da traži kod tebe kući? Meni je sve to bolesno!
Nakon toga Dragojević se razbesneo, pa se jadao Lepom Mići:

foto: Ana Paunković

- Oteraću je u ku*ac! Sutra ću Sandru da oteram, zvaću mamu. Šta, treba da trpim da me neko šest meseci maltretira?

foto: Printscreen

Ana se pak izjadala Mikiju Đuričiću.

foto: Printscreen

- Osećam kao da smo sve troje u vezi! David kaže da Aleksandra nije normalna. Oni su verenici kao ti i Nadežda. Pritom je znala da će David da bude sa mnom - rekla je Ana, a Miki je prokomentarisao da je to boleština.
David je krenuo u šetnju sa Anom i pokušao da je smiri.

foto: Printscreen

- Aleksandra to radi namerno da bismo se ti i ja posvađali. Hoće da to psihički utiče na mene. Ne mogu više da me je*u. Mene boli ku*ac ako ne vide da te volim. Ne znam šta mama sad radi, na kapiram je uopšte - rekao je David, a Ana ga je savetovala.

foto: Printscreen

- Moraš da joj kažeš, jer ona ne veruje u to. Kažeš lepo: "Draga moja Aleksandra, ja više nisam sa tobom" - rekla je Ana kroz osmeh.

foto: Printscreen YT

- Ali ona to zna vrlo dobro, ali samo hoće da nas d*ka - završio je David.
Kontaktirali smo i sa Biljanom, koja je rekla da Aleksandru neće izbaciti iz kuće.

foto: Printscreen

- Ana nije njegova devojka, ona se igra s njim. Aleksandra je dobro i voli ga. Izmanipulisan je. Magdalenu neću izbaciti iz kuće, pogotovo što je Ana Korać u pitanju. Ja sam to dete počela da čuvam, ide ovde u vrtić. Dete ne može da se izbriše gumicom. Ostaću dosledna do kraja kako smo se dogovorili - rekla je Biljana.


Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen 


Zaslepljena Ne veruje svojim očima
Aleksandra: Davida su bacili u zagrljaj prostitutke!

 

Aleksandra Subotić, nakon svega što je čula, i dalje veruje u ljubav s Davidom!

foto: Printscreen Instagram

- Bacili su mu rovca i polako su čekali da se upeca. A to je bila savršena prilika za dve landare, pedera i jednu nadžak-babu da mu guraju dotičnu prostitutku i ubeđuju ga u njene kvalitete. Odjednom se tu pojavljuju i neke silne količine alkohola za koje on nema novca. On odjednom postaje favorit, 90 odsto glasova - Srbija podržava ove godine prevaru, odjednom se tu spuštaju stvari - njega svi vole, on je omiljen, kad je nominovan, ni u zatvor ne treba da ide. Počinje da priča gluposti, da pravi budalu od sebe i mene. Ko tu koga zaje*ava? - napisala je Aleksandra na Instagramu.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...