polako se raspadaju

KORAĆEVA U AGONIJI OD KADA JE ČULA DA SUBOTIĆEVA I DALJE U NJEGOVOJ KUĆI ČEKA DRAGOJEVIĆA: David joj se pravda! Nemoj mi kidati živce, PA NISAM JA KRIV! (VIDEO)

Rijaliti -

David Dragojević i Ana Korać zapali su u krizu od kako je Stanija Dobrojević otkrila informacije zaljubljenom paru šta se dešava u spoljnom svetu, pa to što Aleksandra Subotić sa ćerkom i dalje čeka bivšeg verenika kod njegove majke u Veterniku, Koraćevoj ne da mira.

Naime, oni su veče nakon saznanja imali svoju prvu svađu, pa mu je Ana i okrenula leđa dok su spavali zajedno, jer je zabrinuta za njihovu vezu. Ona je govorila da ništa ne može da je poremeti, ali je ipak pokazala svoju slabu stranu.

"Nemam ja problem sa tobom", rekla je Koraćeva a onda prošaputala Davidu nešto što nije želela da kamere zabeleže. Ona se plaši da ga Aleksandra na uzme pod svoje, a pomisao da bi mogla da se vrati u rijaliti joj tera strah u kosti.

foto: Printscreen YT

"Nemoj mi kidati živce molim te. Neću da si tužna", pokušao je Dragojević da uteši svoju devojku.

"Ako je ona ljubomorna bila na pogled, a ne da ja s tobom imam odnose, da se ljubimo, da planiramo sve, sada na ovo što spavamo zajedno, ljubimo se 24 časa, i da pređe preko toga? Pa nemam ja 5 godina bre! I ti malo razmisli glavom!", pokušao je da je ubedi da je siguran u njihovu ljubav.

foto: Printscreen YT

"Ne mogu ja ovo! Zato što te volim!", uzviknula je Koraćeva, a onda ju je David jako zagrlio i privukao uz sebe.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track