ALEKSANDRA, PONAVLJAM, IDI U KALUĐERICU! DAVIDU BIVŠA DOŠLA GLAVE: Dragojević objasnio kako stoje stvari, a onda se umešala i LJUBA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NASTAO JE PRAVI HAOS

ALEKSANDRA, PONAVLJAM, IDI U KALUĐERICU! DAVIDU BIVŠA DOŠLA GLAVE: Dragojević objasnio kako stoje stvari, a onda se umešala i LJUBA! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić ne može da se pomiri sa raskidom sa Davidom Dragojevićem, pa tvrdi da je njegova i Anina veza lažna.

Ona je čak i na Instagramu iznela dokaze kako David nikada nije želeo da raskine vezu sa njom, ali on je pred svima u rijalitiju objasnio da definitivno više ne voli Subotićevu.

"Ja znam da nisam fejk. Moje emocije prema Ani su iskrene. Voleo bih da se vidim sa mamom, jer mislim da je njoj glupo da nekome kaže da ide, ne zna kako da se postavi. Što se Aleksandre tiče, ponavljam joj da sam ja sada sa Anom i da ide u Kaluđericu. Malo mi je teško i ružno da to moram stalno da pričam", rekao je David.

foto: Printscreen

"David sve priča izokola, nikada ne kaže direktno. Meni posle bude neprijatno, jer sam se osetila kao da smo nas troje u vezi. Njihova veza je od starta bila katastrofa, ja nisam ništa imala sa njim dok on nije rekao a je raskinuo. Ona verovatno misli da je naša veza fejk zato što je ona takva i pravila je fejk priče. Mislim da ona pravi žrtvu od sebe, ja bih na njenom mestu otišla u svoju kuću. Ja njega volim i nas ništa ne može da poremeti. Čak i da ona uđe ovde ne bi mogla da nas poremeti", dodala je Ana.

foto: Printscreen

Čak je i Aleksandrina majka Ljuba Pantović razgovarala sa Davidom.

"Znam zašto ti to govorim, ja ne pričam stvari bez veze. Kako ti nisi provalio da ona ne razlikuje stvarnost? Ja tebe ne kapiram. Onda se vi ne poznajete uopšte. Ti si grdno pogrešio što nisi radio kako treba da se radi. Vidiš da je na kraju ipak došlo do toga", rekla je Pantovićeva.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja