ŽELIM DA IMAM MNOGO JAČEG MUŠKARCA, DA STANE IZA MENE: Izabela raskinula sa Kadrom, nabrojala sve što mu zamera, a ova takmičarka je UMEŠALA PRSTE!
Foto: Printscreen/Happy

KRAJ LJUBAVI?

ŽELIM DA IMAM MNOGO JAČEG MUŠKARCA, DA STANE IZA MENE: Izabela raskinula sa Kadrom, nabrojala sve što mu zamera, a ova takmičarka je UMEŠALA PRSTE!

Rijaliti -

Nakon što je svoje prste umešala Jovana Novakov Šmizla, koja se predstavlja kao prijateljica Izabele Alijoski, ljubavna veza doživela je krah.

Lepa Izabela je priznala da je razočarana potezima svog dečka, i da ona ne želi takvog muškarca pored sebe:

"Nema potrebe da se proživljava to na ne znam kakav način, Elvin daje sebi zapravo da priča o drugima, o ženama posebno, deli im komplimente i hvali na različite načine. Ja se ne sećam da je ikada rekao nešto lepo za mene, bilo u programu ili van njega, meni to ne treba. Bez obzira što sam ja borbena i jaka devojka, ja želim da imam mnogo jačeg muškarca koji može u svakom trenutku stane iza mene, ja to u ovom slučaju nemam."

foto: Printscreen Happy tv

Nakon izjave njegove, sada bivše devojke Izabele Alijoski, Elvin Kadrić je odlučio da ustane i prokomentariše njeni izjavu.

"Vidi meni je Izabela Alijoski svakog dana govorila da me obožava, da me voli, da se zaljubila i svašta što i treba da se govori. Seli smo na nominacijama, tu ima komentar koji je rekla ja sam joj zamerio. Kad ona govorio da ima svoje bubice, imam i ja neku svoju bubicu. Onda je logično da neko pita, priđe ili kaže šta se desilo, a to nije učinjeno. Ja sam se povukao, trebali smo da legnemo u krevet, onda sam ja izgubio krevet i rekla mi je da se snađem. Onda je Izabela legla sa mamom u krevet, inače ne da nikom ispred sebe, ja sam čovek koji je doživeo i prošlo. Ne možeš reći da me obožavaš, pa za dva minuta promeniš stav. Ja znam sa kime imam posla. Ja sam rekao da je ona profi žena, da može da bude top model, može da radi gde hoće, lepa i opasna žena, i ako je tako odlučila to je to, ne znam šta drugo", rekao je Elvin Kadrić.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happy.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track