IVAN MARINKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O BEBI SA JELENOM, ODNOSU SA KULIĆEVOM, ALI I PROŠLOSTI: A evo šta je rekao o ćerki koju ima sa Gocom Tržan!
Foto: Printscreen Happy tv

Otkrivamo

IVAN MARINKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O BEBI SA JELENOM, ODNOSU SA KULIĆEVOM, ALI I PROŠLOSTI: A evo šta je rekao o ćerki koju ima sa Gocom Tržan!

Rijaliti -

Ivan Marinković napravio je pravu pometnju učešćem u "Parografu", a kada su se slegli utisci, progovorio je o najaktuelnijim temama. Jedna od njih je svakako beba koju planira sa takmičarkom Jelenom Ilić.

Sinoć je održan "Parograf" koji je zaintrigirao fanove. Da li si uspeo da sumiraš utiske?

-Jesam. Prezadovoljan sam. Sve je proteklo baš onako kako sam zamišljao, a cilj mi jeste i bio da publika i gledaoci budu uz nas u što većem broju i da čuju šta imam da kažem. Sve u svemu drago mi je što je kod gledaoca prošlo odlično.

Sve do jednog pitanja držalo je pažnju gledalaca, a svakim novim tenzija je rasla. Takmičarima je posebno zapalo za uvo da planiraš dete sa Jelenom Ilić, ali da je Jelena već bila kod ginekologa. Da li ste već počeli da radite na prinovi?

- I sam sam primetio kako je parograf odmicao da je sve zanimljivije. Kada je pitanje o planiranju dece došlo na red, bitno mi je bilo da i Jelena i ja pojasnimo gledaocima ono što pričamo kada smo sami. Ne radimo na tome, već smo opušteni i to nam je velika želja, a kada će i na koji način to da se dogodi, to samo Bog zna i odredi.

foto: Pritnscreen

Pored pozitivnih, bilo je i onih manje lepih komentara. Pa su mnogi osudili tvoje mišljenje o Miljani Kulić. Da li ćeš ikada moći da se pomiriš sa tim što se desilo i podjednako voliš i prihvatiš oba deteta?

-Po tom pitanju veoma sam izričit i nijednog trenutka ne menjam mišljenje. U celoj toj priči, važno je da se jednog dana razreši pitanje očinstva i svega vezanog za to, i onda ću moći da konkretnije razmišljam o odnosu prema tom detetu, a od te odgovornosti nikada neću pobeći. Trenutno je nemerljiva ljubav koju osećam prema Leni, upravo zbog cele te situacije.

Da li misliš da si delimično zaslužan za procvat karijere Goce Tržan, a obzirom na to da tvrdiš da kad ste se upoznali nije imala velika primanja? Takođe mnogi smatraju da je razvodom dospela u žižu javosti kao nikada do tad...Koje je tvoje mišljenje?

-Uh, teško pitanje. Ona je karijeru imala i pre mene, i sa mnom, a ima je i sada. Da li se slučajno desilo da nakon razvoda njena karijera krene ekstremno na bolje, ne znam, ali da je dobila na popularnosti, jeste. Kao i u svakom braku postoje usponi i padovi, pa smo tako i mi u početku imali period kada nismo puno zarađivali, i u tome ne vidim ništa čudno.

foto: Vladimir Šporčić

Parograf je pokazao kao laž da Elvina Kadrića gledaš kao konkurenciju, da li zaista postoji neka osoba u vili koju iskreno smatraš konkurentnom?

-Za to pitanje mi je takođe drago, jer bi u suprotnom pokazao kapitulaciju pred bilo kim, a to nekako ne ide uz temperament i karakter Ivana Marinkovića. Volim dobru i jaku konkurenciju, što ne znači da to ne može da se promeni.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs, Happy tv / Foto: Printscreen Happy tv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track