Najnovije vesti

ANA KORAĆ SE BAVI PROSTITUCIJOM, NEĆE ŽIVETI POD MOJIM KROVOM: Biljana Dragojević odlučila, Aleksandru želi za SNAJKU! David će POŠIZETI
Foto: Youtube screenshot

OTVORILA DUŠU

ANA KORAĆ SE BAVI PROSTITUCIJOM, NEĆE ŽIVETI POD MOJIM KROVOM: Biljana Dragojević odlučila, Aleksandru želi za SNAJKU! David će POŠIZETI

Rijaliti

David Dragojević možda želi da izbaci Aleksandru Subotić iz svog doma u Veterniku, ali njegova majka Biljana tvrdi da do toga neće doći i da ona ne dozvoljava Subotićevoj da ode.

 

"Aleksandra je u mojoj kući zato što joj ja ne dozvoljavam da ode odavde. Mala Magdalena nije džak krompira, pa da se seli tamo-vamo. Ona je upisana ovde u vrtić i tu ima puno drugara na koje je navikla", kaže Biljana, koja insistira da je Aleksandra Subotić i dalje njena snaja i da će tako ostati sve dok David ne izađe iz rijalitija, ne dođe kući i dok sam ne prekine ono što najavljuje.

 

foto: Printscreen/Premijera

"U moju kuću neće ući nikakva Ana, niti ću se ja s njom upoznavati, niti ću je prihvatiti kao Davidovu izabranicu", kategorična je Biljana. Kako kaže, ovakvog je stava iz dva razloga:

 

"Krivim ga zato što nije završio jednu priču, pa ušao u drugu, već je to učinio na vrlo ružan i perfidan način. A drugo, čula sam, a i znam pouzdano, da se ta devojka bavi prostitucijom, a takvu je ne želim u svom domu", isključiva je Davidova majka.

 

foto: Printscreen

"Njega su otrovali Mića, Miki i ostali. Strašno se igraju njegovom psihom. Teško mi je da to gledam, ali mi s vremena na vreme šalju klipove. Neminovno na kraju saznam šta je rekao ili uradio. Ja sam njega vaspitala da bude drugačiji, školovala ga sam ga. On nije ovakav kakvim ga prikazuju", kaže Biljana i dodaje:

 

"Volela bih da ga vidim i uživo mu kažem šta imam, a ne preko telefona. Rekla bih mu ja sve ono što govorim sada vama. I da Ana igra igru s njim i da mu je sve namešteno i da ga Aleksandra čeka i da ga voli. Da se dozove pameti", kaže Davidova majka i dodaje:

 

"Jedva čekam da udari glavom o zid i da shvati da je izigran. Niti je Ana zaljubljena u njega, kako kaže, niti ona s njim planira budućnost i vezu... Nema ništa od toga. U prošloj se sezoni tako igrala s Janjušem kog je izludela i zbog koje je na kraju pobegao iz rijalitija. Tako će biti i s Davidom", ubeđena je njegova majka.

 

foto: Printscreen/Instagram

S druge strane, kako kaže, Aleksandra je prava žena za njega.

 

"Ni ona nije bila idealna, pravila je strašne greške dok je bila u rijalitiju. Meni je, dok sam to gledala, dolazilo milion puta da uđem unutra i polupam im šamare, ali s druge strane, mogu da je razumem. Ona je osetila da ga gubi, da neka namiguša obleće oko njenog muškarca i reagovala je onako kako bi većina žena. Svi znamo kakav je Aleksandra živela život pre, znamo i da je grešila puno, ali ona je dobra devojka i voli ga. Normalno je da s njim želi porodicu i ja je u tome podržavam", kaže Biljana.

 

"Nije joj lako, razume se, često plače i pati, ali ja znam da će sve ovo proći, kao što inače sve prođe", napominje Biljana.

 

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...