LUNA ODUŠEVLJENA MARKOM MILJKOVIĆEM: Udajem se za tebe!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Odlučila

LUNA ODUŠEVLJENA MARKOM MILJKOVIĆEM: Udajem se za tebe!

Rijaliti -

Luna Đogani spremna je da stane na ludi kamen jer joj se sviđa kako je dečko Marko Miljković poštuje.

Učesnica druge sezone "Zadruge" oduševljena je načinom na koji se di-džej iz Brusa ophodi prema njoj, pa je rešena da se uda za njega. Ono što je zanimalo publiku bilo je da li ima išta romantičnije od Markovih izjava Luni, kao kada joj je jednom rekao: "Ti si moje ime i prezime".

foto: Printscreen Pink

"Očigledno da jesam romantičan. Osetim tako nekad da uradim tako nešto, da Luna to zaslužuje. Ispada malo da je patetika, ja volim da to bude između nas i da to ne vide baš svi", rekao je Marko, na šta se Luna istopila od sreće, pa sve iznenadila svojim odgovorom.

foto: Printscreen YT

"Udajem se za tebe! Ja sam lepo rekla da je Marko sve samo ne ono što je za stolom. Hvala što je rekao da sam to zaslužila, jer smatram da jesam", izjavila je blogerka sva srećna.

Podsetimo, između rijaliti para rodila se ljubav u drugoj sezoni "Zadruge", a Luna je više puta naglašavala da joj se Marko sviđa. Njih dvoje su se i u prethodnoj sezoni gotivili, iako je među njima bilo dosta razmirica. Tada je Đoganijeva bila u vezi s pevačem Slobom Radanovićem, zbog kojeg su ona i Miljković nekoliko puta dolazili u sukob.

Miljana plakala zbog Marka Sad smo kao stranci, potajno ga volim

Miljana Kulić zaplakala je kao kiša zbog Marka Miljkovića, nakon što je on izjavio da je niti voli niti mrzi. On je naglasio da je bolje kada su na distanci. Kulićeva je nakon toga objasnila da je za Marka vežu uspomene sa prve "Zadruge". "Ja sam sinoć malo popila. Popila sam dve votke, bacila sam prsten, vratila su mi se sećanja iz "Zadruge 1". Mnogo smo se družili i provodili vreme zajedno, sad prolazimo kao stranci jedno kraj drugog, a toliko smo vremena provodili zajedno. Sad ne mogu da verujem da je prošlo tri meseca i mi ne progovaramo ni jednu jedinu reč. Ja njega ne mrzim, čak ga potajno u sebi volim. Pogađa me što ne možemo da budemo drugovi", rekla je Kulićeva u suzama.

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track