OGLASIO SE PRIJATELJ DRAGOJEVIĆA: Biljana od Davida pravi edipovca! Zato želi da ga razdvoji od Ane! (FOTO)
Foto: Printscreen

BOLESNO

OGLASIO SE PRIJATELJ DRAGOJEVIĆA: Biljana od Davida pravi edipovca! Zato želi da ga razdvoji od Ane! (FOTO)

Rijaliti -

Biljana Dragojević sabotira vezu sina Davida Dragojevića s Anom Korać zato što želi da ga veže za sebe zauvek, tvrdi njegov prijatelj! Majka zadrugara po svaku cenu želi da sina pretvori u edipovca koji će ostati da živi s njom u Veterniku i zato podržava njegovu ljubav s Aleksandrom Subotić!

foto: Printscreen

Otkako je saznao da Aleksandra nema nameru da se iseli iz njegove kuće u Veterniku, David je u šoku. On je uveren da Subotićeva to radi kako bi poljuljala njegovu vezu s Anom, a u svemu tome učestvuje i Biljana. Redakciji Kurira javio se njegov prijatelj, koji je otkrio da je plan njegove majke da sina zadrži pored sebe i da joj je zato u interesu da ga razdvoji od Ane.

foto: Printscreen

- Davidova mama želi da od sina napravi edipovca, da ga veže za sebe i da on ne može da funkcioniše bez nje. Ona je oduvek imala te pretenzije kada su u pitanju David i njegov brat Dejan. Odmalena ih je učila da je ona najvažnija u njihovim životima i da nijedna devojka nije dovoljno dobra. Često je isticala i da, ukoliko se ožene, David i Dejan treba žene da dovedu u kuću u Veterniku i da svi žive zajedno - kaže izvor, što potvrđuje i priču s Dejanom i Dalilom Dragojević.

foto: Happy screenshot

- Isto je pokušala i s Dejanom. Pokušavala je da ga razdvoji od Dalile, nije htela da im da plac da zidaju svoju kuću, pa su zato otišli. Oni su se venčali, sada su srećni i ništa im ne fali. Ta žena je spremna na sve da zadrži sinove za sebe, a pošto joj je jedan umakao, drugom neće dozvoliti tako lako da ode. Njoj odgovara da Aleksandra i Magdalena žive kod nje, jer misli da tako može da prigrli sina nazad - kaže izvor i dodaje da je ponašanje Subotićeve zapravo Biljanino delo.

foto: Printscreen Instagram

- Svesna je da, ukoliko on odluči da ostane s Anom, Koraćeva neće hteti da živi u Veterniku. To joj ne ide u prilog. Biljana puni glavu Aleksandri i govori joj da je sve to igra, da David nije zaljubljen u Anu i da će se vratiti njima. Sandra joj veruje jer nema kud, a i njoj to odgovara jer je zaljubljena u Davida. Zato neće ni da ode iz kuće iako je on tera - kaže izvor, što potvrđuje njenu izjavu od pre neki dan, kada je rekla da je sve to s Koraćevom igra i da će njen sin shvatiti da je ona prostitutka.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Dragojevićevi prijatelji su stali uz njega i rešili da mu pruže podršku.

foto: Printscreen YT

- Meni je David stvarno dobar drug, bio je tu za mene kada mi je bilo najteže. Dužan sam mu mnogo i pomoći ću šta god da mu zatreba. Imam stan u Beogradu i za početak će moći da otpočne zajednički život s Anom tu. Već sam jednog druga izgubio - Dejana, jer živi daleko. Neću dozvoliti da zbog njene sebičnosti i drugi pati - kaže njegov prijatelj.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Biljanom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

David odlučan Anu volim, za Aleksandru me boli ku*ac!

foto: Printscreen

Ukoliko David ostane ovako istrajan i uspe da se suprotstavi majci, verujemo da će mu podrška prijatelja značiti. Dragojević je rekao Koraćevoj da ima plan da žive zajedno, a Aleksandri je uputio brutalne reči.

foto: Dado Đilas

- Ne želim da vidim da si tužna. Ti nisi kriva! Lepo mi je u vezi s tobom, s Aleksandrom nisam video izlaz iz problema. Vidi, nemoj da se tripuješ. Ti ne radiš ništa loše. Bio sam katastrofa. Sa tim što se desilo, sa raskidom, ti apsolutno nemaš veze. To se desilo meni, ja sam se odlučio za promenu! Želeo sam da se osećam bolje i lepše i ne kajem se. Njoj je možda teško zbog male i svega. Duboko u sebi, osećao sam da će doći do ovoga. Mene za Aleksandru boli k*rac, nego ti pričam za mamu. Neću da mi budeš tužna. Neću da mi ćutiš. Ja tebi pričam sve otvoreno - rekao joj je David.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track