POBEGLA SAM OD OCA, NISAM ZNALA DA LI ĆE DA ME TUČE ILI UBIJE: Jelena se poverila cimerki u rijalitiju, njena životna priča je više nego TUŽNA!
Foto: Printscreen/Happy

OTVORILA SE

POBEGLA SAM OD OCA, NISAM ZNALA DA LI ĆE DA ME TUČE ILI UBIJE: Jelena se poverila cimerki u rijalitiju, njena životna priča je više nego TUŽNA!

Rijaliti -

Jelena Staničić, nova učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" poverila se Nataliji Vukmanović i ispričala joj svoju životnu priču.

"Mama je takva kakva je, ona je trpela sve zbog ćaleta. On nas je maltretirao, ja odem na žurku, upoznam tog dečka i počnem da živim sa njim. Pobegla sam tako, jer on je imao naviku da popije, pa nisam znala šta je u stanju da uradi, da li da me prebije ili ubije", rekla je ona i nastavila:

"Brata i mene je smarao, sestru nije, ona je bila mezimica. Iskoristila sam priliku da pobegnem od njegovih ispada. Brzo sam i zatrudnela, pa kao da li da abortiram ili ne, pa kao zadržaću. Njegova majka se umešala tu, pravili su spletke. Posustala sam, ali naleteo je taj drugi dečko. Mesec dana sam bila u fazonu da neću, a onda sam skapirala da ćemo se razići, pa sam izašla sa njim i zaljubila se mnogo. Ipak nije išlo", rekla je ona i dodala da je tako opet pobegla od lošeg porodičnog života.

"Ćerka je ostala kod muža, ali viđam je redovno", istakla je ona.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/Happy.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track