Najnovije vesti

MILJANA RASKINULA VERIDBU PA KROZ SUZE PRIZNALA: Volim Marka Miljkovića! Onda je ON USTAO i rekao joj BOLNU istinu! ŠOK!
Foto: Printscreen, Pink

Rijaliti nikako da se završi

MILJANA RASKINULA VERIDBU PA KROZ SUZE PRIZNALA: Volim Marka Miljkovića! Onda je ON USTAO i rekao joj BOLNU istinu! ŠOK!

Rijaliti

Miljana Kulić koja je raskinula sa Zolom, grcala je u suzama i otkrila je tajnu koju već dugo drži u sebi.

 

Marko i Miljana već mesecima ne razgovaraju, a gledaoci su želeli da čuju sve o njihovom odnosu.

 

- Miljanu ne mrzim, ali je i ne volim - rekao je kratko.

- Hoćeš da priznaš pred svetom u koga si zaljubljena? - pitao ju je voditelj Milan Milošević, na šta je Miljana ustala i odmah počela da plače. Ona je zavapila:

- Ja sam sinoć malo popila. Popila sam dve votke, bacila sam prsten, vratila su mi se sećanja iz "Zadruge 1". Mnogo smo se družili i provodili vreme zajedno, sad prolazimo kao stranac jedno kraj drugog, a toliko smo vremena provodili zajedno - počela je Miljana u suzama sa razmazanom maskarom.

foto: Printscreen YT

Ona je objasnila šta je tišti.

- Sad ne mogu da verujem da je prošlo tri meseca i mi ne progovaramo ni jednu jedinu reč. Ja njega ne mrzim, čak ga potajno u sebi volim. Pogađa me što ne možemo da budemo drugovi - rekla je Miljana, a zadrugari su aplaudirali.

 

- Teško mi je zbog njega, jer sam ga najviše volela kao druga u svim rijalitijima u kojima sam bila. Ne mislim na vezu, taman posla. Fali mi da porazgovaram s njim, da popijem kafu s njim... - dodala je.

 

Marko sa druge strane ne deli njeno mišljenje.

- Nije da ne bih hteo da popričamo, ali smo se bezbroj puta mirili i svađali. Uvek krene po zlu i bolje da budemo na distanci. A i Luna mi je tu,

znam da može svašta da joj padne na pamet - zaključio je Marko.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Ptintscreen

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...