POŽGAJ LUDI I PSIHIČKI PUCA, A JA TEK POČINJEM DA REŠETAM: Vuju provociraju da se povukao zbog devojke, a on takmičarima sprema pravi PAKAO! Sve ih je provalio!
Foto: Printscreen

OTKRIO SVE

POŽGAJ LUDI I PSIHIČKI PUCA, A JA TEK POČINJEM DA REŠETAM: Vuju provociraju da se povukao zbog devojke, a on takmičarima sprema pravi PAKAO! Sve ih je provalio!

Rijaliti -

Goran Vujičić Vuja je, kako mnogi u vili "Parova" misle, otkrio svoje pravo lice pod dejstvom alkohola, a sada je odgovorio na nekoliko pitanja.

Šta misliš, zašto Požgaj nije smeo da se upusti u tvoj izazov (ispijanje vinjaka)?

- Požgaj je lažov i jeftini manipulator, a sa takvim sam se često susretao na ulici tako da mi nije bio problem da ga pročitam na prvu i ugasim. Obećao je on Ivani da neće piti i spavati sa Aleksandrom, pa je sinoć čitavo vreme krišom pio i naravno završio u krevetu sa Aleksandrom. Mili mu je davao čašu i Požgaj se ubio od alkohola zato je i pukao i razbio bokal sa vinjakom jer je pročitan pa kao šatro da pokaže da je ispravan. Nije smeo da se upusti u izazov jer se zakleo ženi i javnosti u Boga i sveti krst kao veliki vernik što potencira da je i da je javno prihvatio izazov, razapela bi ga žena i javnost na isti taj krst u koji se kune a ne kao neka pi.kica šteka se i "cirka" jer psihički već ludi i puca.

foto: Printscreen Happy tv

Da li ti smetaju komentari takmičara da si postao neaktivan otkad si u vezi sa Enisom Bajramović?

- Ja sam sa Enisom u vezi od prvog dana otkako sam ušao u vilu "Parova" tako da su mi smešni takvi komentari jer znam šta sa tim pokušavaju, a ja kao neko ko je prošao svašta u životu, znam da borba nije samo prsa u prsa i da je nekad bolje taktizirati i spremati teren za revoluciju i zadavanje nego pucati u prazno što sam i pokazao sad jer moj je plan da izađem zadnji iz vile i zadam na najjače. Nisam imao sukobe jer drugi takmičari znaju da sam jak psihički i fizički i da mogu, ako se upuste u borbu, imati ozbiljan problem sa mnom tako da sam čekao nekog jačeg koji će doći da me sabotira, a to je bio Požgaj koga sam odmah pročitao, igrao se, pustio da sam sebe ubije i onda ga samo zakopao, a to je pokrenulo druge za stolom koji su uz njega, tako da mi je drago što ću opet biti sam protiv svih i što ću moći da rešetam većinu stanara jer tako započinje pravo zadavanje. Znači nije fazon u Enisi već mi je bio potreban materijal.

foto: Printscren Happy tv

Rekao si da menjaš taktiku i da više nećeš da ćutiš. Šta to treba da znači?

- To znači da više neću imati ulični kodeks poštovanja i ćutati svim ljudima sa kojima sam dobar kad nisu u pravu. Samo mi Enisa treba, svi drugi su nebitni tako da će biti na tapetu za rešetanje jer mene loži to kad su svi protiv mene i kad me mrze i prete mi. Ja sam vođa, a ne pratilac i mogu napraviti klan ali to su za mene gluposti. Ja sam pobednik i slobodan sterlac kojem samo treba ženska ljubav i podrška i ništa više. Tako da je jedini brat i ljubav Enisa, drugi su nebitni. Svakako će me kad tad napasti a ja sam spreman na sve. Zadavanje je način života. Izvorni zadavač i trap majstor.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs/Happy.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track