Najnovije vesti

MIA BORISAVLJEVIĆ PREDVIDELA KRAH DAVIDOVE I ALEKSANDRINE LJUBAVI! Koraćeva postala Subotićkina zamena, a David nije ni okom trepnuo! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Print, Printscreen Magazin In

Šok

MIA BORISAVLJEVIĆ PREDVIDELA KRAH DAVIDOVE I ALEKSANDRINE LJUBAVI! Koraćeva postala Subotićkina zamena, a David nije ni okom trepnuo! (FOTO)

Rijaliti

David Dragojević i Ana Korać bili su gosti jedne emisije i tom prilikom komentarisali svoju ljubav koja je nastala u rijalitiju, nakon diskvalifikacije Davidove verenice. Njima su pustili video snimak gde upravo Aleksandra Subotić i David kao par pričaju o svojoj ljubavi, a Mia Borisavljević jednom rečenicom predvidela je krah velike ljubavi, i to u njenom najvećem jeku.

 

"Od kako smo izašli iz rijalitija, nas dvoje se ne razdvajamo, ja sam njemu kao čičak i bez mene u wc ne može da ode", rekla je Subotićeva tada , a onda dobila zanimljivo potpitanje. 

foto: Printscreen Magazin in

"Žnaš li ti kakve žene ulaze u ovih 10 meseci?", upitala je voditeljka samouverenu Aleksandru. 

 

"Ja znam da on mene voli najviše na celom svetu i da me ni sa jednom ne bi zamenio. Može da uđe i Naomi Kempbel što se mene tiče", dodala je ona zadovoljna sobom. 

 

Mia Borisavljević koja je sa svojim partnerom takođe bila gost, uz osmeh je rekla kobnu rečenicu: 

 

"Ali sačuvajte ovaj snimak. Volim te klipove na instagramu, "pre i posle", izjavila je ona uz osmeh, i dobila gromoglasan aplauz publike uz koji su se svi slatko nasmejali i ne sluteći šta će se dogoditi.

foto: Printscreen Magazin In

Onda je David priznao da mu se zapravo Ana svidela čim ju je ugledao u rijalitiju, iako je tada bio sa Aleksandrom.

 

"Ja sam uvek gledao da ulovim njen pogled. I kada sam bio u depresiji, uvek sam tražio da ugledam taj njen osmeh. Bila mi je uvek simpatična. Voleo sam da je uhvatim makar na minut, dva jer sam bio tužan, a kada vidim nju ja se uvek oraspoložim", priznao je Dragojević u emisiji "Magazin In".

 

foto: Printscreen Magazin In

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić, Print, Printscreen Magazin In

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...