Najnovije vesti

DAVID SE SUPROTSTAVIO I ROĐENOJ MAJCI ZBOG KORAĆEVE! Biljana sinu PRETI KLIPOVIMA koji razotkrivaju Anu, on ne želi NI DA ČUJE! A onda se u program uključio ON! (FOTO)
Foto: Printscreen

Šok

DAVID SE SUPROTSTAVIO I ROĐENOJ MAJCI ZBOG KORAĆEVE! Biljana sinu PRETI KLIPOVIMA koji razotkrivaju Anu, on ne želi NI DA ČUJE! A onda se u program uključio ON! (FOTO)

Rijaliti

David Dragojević dobio je pravo na telefonski poziv sa majkom. On je otišao vidno raspoložen, a čim je čuo prve reči majke, pao mu je mrak na oči. Majka Biljana Dragojević osula je žestoku paljbu po svom sinu. Ona je njemu rekla da Ana igra igru sa njim, a David je rekao da ne želi više da sluša majku uopše.

 

"Nisam dobro. Ti me nerviraš. Ne znam šta ti se desilo sa glavom. Katastrofa Davide. U šoku sam. Da loi ti znaš da Ana igra igru sa tobom. Kad budeš izašao videćeš klipove. Rekla je Ljubi i Zorici čim je Aleksandra izašla "sad počinjem da igram igru". Mića je do.no. Slušaj me šta ti kažem. Strašno mi je krivo što si naseo. Postoje klipovi, sve sam snimila. Ana Korać je istu igru igrala i u prošlom rijalitiju. Ja sam Aleksandri rekla i ona tačno zna gde je grešila. Tako pred milionima ljudi tako da radiš sa devojkom. Davide, sa dro.om se zabavljaš", rekla je besno majka.

foto: Printscreen

Onda se oglasio Mungos koji je Davidu vratio nadu u život:

 

"Majka ti se ovde zavozala Davide, igra se rijalitija zajedno sa Aleksandrom. Njima daju navigaciju 3 babe i 4 žabe. Opusti se. Slušaj šta ti ja govorim. Nemoj da padaš, igraj svoju igru", rekao je on.

foto: Printscreen

"Ja se ne igram, meni se stvarno sviđa i stvarno mi je lepo. Ja znam kako me je ovde Aleksandra klala. Rekao sam ti da se ne pecaš ni na kave priče sa Instagrama. Videćeš. Ne možeš tako da pričaš. Ja znam kako se osećam. Da se neko igra sa mnom, ja bih to prvi znao. Meni je sa Anom lepo. Dok nam je lepo bićemo zajedno", priznao je David pa se suprotstavio mami. 

foto: Printscreen

"Ja te znam 10 godina, to si ti. Radi kako osećaš. Ameriku zaboravi, pošto nema ništa od toga. Zvali su da ideš u ambasadu da se javiš tamo", rekao mu je Mungos zagonetno. 

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...