ELVIN SE POZIVA NA PARANORMALNE AKTIVNOSTI, A JA U TO NE VERUJEM: Svojim jezikom MOGU DA GA SASEČEM KAD GOD HOĆU! Slađa nikad oštrija prema zetu!
Foto: Printscreen Happy tv

Otkrivamo

ELVIN SE POZIVA NA PARANORMALNE AKTIVNOSTI, A JA U TO NE VERUJEM: Svojim jezikom MOGU DA GA SASEČEM KAD GOD HOĆU! Slađa nikad oštrija prema zetu!

Rijaliti -

Slađana Petrović otvorila je dušu i progovorila o svim aktuelnim temama u rijalitiju "Parovi" pa otkrila ono što auditorijum najviše intrigira, a tiče se njenog odnosa sa Elvinom Kadrićem, dečkom njene ćerke Izabele Alijoski.

- Elvin Kadrić nekada zaista nema šta da kaže i ne ume da se snađe u komunikaciji, već se poziva na paranormalne stvari u koje ja lično ne verujem - smatra Petrovićeva aludirajući na pevačevu izjavu da su na Bels bačene vradžbine.

foto: Printscreen Happy tv

S obzirom na to da je Slađa u rijalitiju više puta istakla da joj se ne dopada to što je Kadrić B krvna grupa, ona je objasnila šta zapravo stoji iza te njene izjave.

- Od momenta kada sam saznala da mu je brat bolestan, bilo mi je žao, i sve reči upućene njemu nisu imale uvredljivu svrhu - ističe Petrovićeva, i dodaje da Elvin nije jedini koji ima životne nedaće, i da ona ima snažnu sestru koja se sa svojim ćerkama snažno bori sa životnim problemima, koje ima na pretek.

Pošto Slađa do sada nije imala rijaliti staž, i ovo je prvi šou program u kom učestvuje, ona je otkrila gledaocima šta sve do samog kraja mogu očekivati od nje, a onda se uporedila sa dečkom svoje mezimice i otkrila ko od njih dvoje ima veću šansu za pobedu.

- Mogu da budem rijaliti igrač, jer imam dovoljno znanja, umeća i intelektualno sam jaka toliko da retko koji učesnik može da mi parira. Možda Elvin ume da peva, i ima glasače, i na javnoj je sceni, ali ja umem da pričam i svojim jezikom mogu da sasečem bilo kog sagovornika, a da on to i ne oseti - zaključila je Izabelina majka, i svima jasno stavila do znanja da će se ona u "Parovima" boriti do samog kraja.

foto: Printscreen Happy tv

Kurir.rs, Happy tv / Foto: Printscreen Happy tv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja