TEK TI JE 30 A VEĆ TE NIKO NEĆE, RUŽNA JADNICE! Šmizla na meti stravičnih uvreda: Niko je surovije nije potkačio! KRV JOJ JE KLJUČALA OD BESA!
Foto: Happy screenshot

ZLO

TEK TI JE 30 A VEĆ TE NIKO NEĆE, RUŽNA JADNICE! Šmizla na meti stravičnih uvreda: Niko je surovije nije potkačio! KRV JOJ JE KLJUČALA OD BESA!

Rijaliti -

Jovana Novakov Šmizla i Natalija Vukomanović žestoko su se posvađale u vili "Parova". Na Šmizlin račun pale su strašne uvrede, zbog kojih se ova takmičarka jedva iskontrolisala.

"Ti pušiš i to dobro, ružna si i jadna si, loša osoba. Treba ti lek za živce jer si agresivna. Ja sam u pravu, ti si d*olja opasna, ako sam ja ku*vetina, ne boj se, mogu da te sravnim, slušaj da ti kažem! Jesi ku*vetina opasna, ti si bezobrazna d*oljetina, nevaspitana, ne znaš da se ponašaš prema starijima. Nećeš dobiti prvo mesto, je*eš se sa vima! Sa trideset godina te niko neće, matora si za udaju... niko te neće jer se je*eš sa svakima" poručila joj je Natalija.

"Moja stvar je sa kime ću da se je*em, a ti se brini sa kime ćeš ti. Meni to inponuje, jer me neko hoće a tebe niko neće! Kad mi kažeš mama će da tu puši ku*ac zube ću ti skupiti ovde", besnela je Šmizla.

"Ti nisi opasna već mala maca, profuknjača, koja nema svoj stav ti si devojka nezadovoljna svojim životom. Došla si ovde da se iz*ebeš, jer ne možeš da se udaš", tvrdila je Natalija.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja