PORED TRUDNE ŽENE GLEDAŠ U NAS I KULJAŠ! Nikola Lakić nije imao kud: Stavljen na STUB SRAMA!
Foto: Printscreen Happy tv

HAOS

PORED TRUDNE ŽENE GLEDAŠ U NAS I KULJAŠ! Nikola Lakić nije imao kud: Stavljen na STUB SRAMA!

Rijaliti -

Kada je Elvin Kadrić pokušao pred vilom "Parova" da objasni kako stvari trenutno stoje između njega i Izabele Alijoski, Nikola Lakić ustao je i počeo da besni, te sasekao cimerovu priču u korenu.

"Ja sam uplovio u svoju mirnu luku pa ću ih gledati kad izađem šta rade, a uskoro ću otići odavde. Muka mi je Elvina Kadrića i ova dva manipulatora, dobio sam informaciju da su njegovi fanovi napali moju porodicu, muka mi je tih ljudi koji podržavaju njih dvoje. To što se njihovi fanovi svakodnevno uključuju - to je da nas iritiraju (njega i Coku). On kulja o meni šta kulja, ali ne sme da se izjasni zbog lepše polovine, priča nekome da ljubomorišem... Oni su toliko fini da im treba četiri meseca da se poljube, pa se tri meseca grle, pa su sve fini, pa treba nakon četiri-pet da vode ljubav. Onda Slađa uvredi Elvina Kadrića i bolesnog brata i on pređe preko toga. Šta vam govori? Da li on ima emocije? Očigledno nema ni prema svojoj porodici. Pratio je rijaliti i zna tačno šta treba da rade", rekao je Nikola Lakić.

foto: Happy screenshot

"Ljubomora će da te ubije", konstatovala je Izabelina majka Slađana Petrović nakon njegovog izlaganja, a ćerka se rado nadovezala.

"Nije me preboleo. Izjeda ga. Imaš trudnu ženu pored sebe, pa posmatraš mene i njega. Ja vas ne vidim", izjavila je Izabela.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track