BRUTALNO PREBIJANJE I DALJE POTRESA VILU! OGLASILA SE PRODUKCIJA: Ovo je jedini DOKAZ ZA SVE! Ivanu je pružena adekvatna pomoć, a evo kako stvari STVARNO STOJE!
Foto: Happy screenshot

SVI NA NOGAMA

BRUTALNO PREBIJANJE I DALJE POTRESA VILU! OGLASILA SE PRODUKCIJA: Ovo je jedini DOKAZ ZA SVE! Ivanu je pružena adekvatna pomoć, a evo kako stvari STVARNO STOJE!

Rijaliti -

Povodom sukoba Ivana Marinkovića i Bakija B3 u vili "Parova" oglasila se produkcija rijalitija te istakla da neće dozvoliti da ovaj slučaj, kao ni bilo koja druga slična situacija, prođe neopaženo, neregulisano i nekažnjeno.

Ivan Marinković, kako se navodi, nije zadobio teške telesne povrede, što se može videti u programu. Denser je svakako delimično kriv za lakše povrede koje mu je naneo prilikom svađe. Izveštaji lekara specijalista potvrđuju isto.

Ivanu je ubrzo nakon incidenta pružena adekvatna lekarska pomoć.

foto: Printscreen/YT

Nacija je od incidenta na nogama i postavlja se pitanje - da li je Marinković toliki provokator da ostali takmičari ne mogu drugačije s njim da se izbore, ili je Baki planuo i napravio glupost koja će ga koštati tužbe?

Inače, svađa koja se odvila u utorak kasno popodne je bila i uzrok daljeg sukoba između ova dva takmičara. Konkretno ovim incidentom "Parovi" će se dalje pozabaviti u okviru "Suđenja", i tada će slučaj biti i razrešen.

Takođe, produkcija je donela i odluku da Jelena Ilić bude direktno nominovana za izbacivanje, zbog neprimerenog ponašanja u rijalitiju. Dina Galorini i Spaho Sulejman veoma su se obradovali.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track