PREŠAO SAM PREKO SVOJIH REČI ZBOG IZABELE: Elvin progovorio o vezi i šta će biti kada izađu i rijalitija, a onda je usledilo IZNENAĐENJE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Happy

NIJE SVE KAKO JE BILO

PREŠAO SAM PREKO SVOJIH REČI ZBOG IZABELE: Elvin progovorio o vezi i šta će biti kada izađu i rijalitija, a onda je usledilo IZNENAĐENJE! (FOTO)

Rijaliti -

Elvin Kadrić je u veoma turbulentnoj vezi sa Izabelom Alijoski, pa je dao svoj komentar.

"Nije da ja ne mogu bez nje nego bi se mi nekako patili. Bila bi ludnica ona bi svaki dan haos pravila, prešao sam preko svojih reči zato što sam sebe pojednostavio. Kad mi je najteže u tom trenutku bilo, ne zbog mene, nego zbog nje, sebi sam olakšao stanje, pomirio se i kao da se ništa nije desilo. Ona je osoba koja kaže sve po spiku, ali sutradan ne misli više tako. Nas dvoje ćemo napolju porazgovarati i ako bude u tom trenutku stvarno tako i sa njene i sa Slađine strane mi ćemo se razići i svako će svojim putem. Inače meni je ljubav duševno zdravlje, jedan pokretač jedan spas, jedan odmor, jedan ventil", izjavio je Elvin.

foto: Happy screenshot

Kasnije je za Elvina i Izabelu je stigla korpa ruža i bombonjera od ljudi koji ih podržavaju kao poklon za njihovu ljubav i znak da treba zajedno da nastave.

Ljubavni par se poprilično iznenadio, a u jednom trenutku Izabela se pomalo uplašila jer je pomislila da je to buket samo za Kadru od obožavateljke, ali kada je pročitala ceduljicu, oduševila se.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happy.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track