UČESNICA PAROVA PRETUKLA RADNICU: Natali čupala prodavačicu za kosu, grebala i davila, BACILA NA POD, a sve zbog OVE plate (FOTO)
Foto: pRINTSCREEN

OPASNA

UČESNICA PAROVA PRETUKLA RADNICU: Natali čupala prodavačicu za kosu, grebala i davila, BACILA NA POD, a sve zbog OVE plate (FOTO)

Rijaliti -

Učesnica "Parova" Natalija Natali Vukmanović pre 12 godina navodno je pretukla radnicu zaposlenu u njenom butiku u Kikindi, pa ju je ta devojka prijavila policiji!

foto: pRINTSCREEN

- Incident se dogodio 2007, kada je policija u Kikindi podnela prekršajnu prijavu protiv Natalije zbog narušavanja javnog reda i mira. Nju je prijavila Adela Pepić, devojka koja je radila kod nje. Ona kaže da ju je Natali pozvala u kasnim večernjim satima da joj isplati platu i da ju je tada napala - kaže naš izvor blizak Nataliji i upućuje nas na to da je taj događaj završio i u novinama, a tragom njenog imena, našli smo tekst u kome piše da je policija podnela prekršajnu prijavu protiv Natali.

foto: pRINTSCREEN

- Otišla sam u butik u kom sam radila u oktobru. Bivša gazdarica mi je dala 4.180 dinara za 25 dana rada, ali me je odmah napala. Čupala me je za kosu, grebala i stezala za vrat. U jednom momentu Natali me je bacila na pod, a onda izbacila iz radnje. Biciklom sam otišla kući i ispričala roditeljima šta se dogodilo, a potom sam obavestila policiju. Došla je patrola, odvezli su me u hitnu službu, gde me je lekar pregledao - rekla je Pepićeva, dok je Vukmanovićeva demantovala optužbe:

foto: Printscreen Happy tv

- Ništa od toga nije tačno i ništa se nije dogodilo. Raspitala sam se kod mojih stalnih radnica, ta osoba je htela da radi kod mene kada sam tražila devojke za posao. Ona samo hoće da mi napakosti i oblati moje ime. Ako ima nešto protiv mene, neka me tuži i neka dokaže na sudu. Inače, dotična Adela slikala se tada za medije i pokazala povrede na licu.

J. Stuparušić/ Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track