PROVEO SAM SA POŽGAJEM ZADNJIH 5 MESECI, ZNAM DA LI JE PREVARIO ŽENU... Alen Azrić otkrio istinu o najvećem zavodniku u vili! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Happy

RASKRINKAO PRIJATELJA

PROVEO SAM SA POŽGAJEM ZADNJIH 5 MESECI, ZNAM DA LI JE PREVARIO ŽENU... Alen Azrić otkrio istinu o najvećem zavodniku u vili! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandar Požgaj je uvek okružen ženama u vili, pa se zbog toga često sumnja u njegovu vernost.

Na "Parografu" mu je čak i postavljeno pitanje vezano za prevare, na šta je on odgovorio da nije bio veran kada je bio u vezama, ali ženu Ivanu nikada nije prevario.

Alen Azarić je imao potrebu da iznese svoje mišljenje o svemu tome jer je sa Požgajem proveo dosta vremena.

foto: Printscreen/Happy

"Požgaj je proveo sa mnom zadnjih pet, šes meseci... Maltene smo proveli 24 sata, išli smo svuda po Evropi, vrlo dobro sam ga upoznao imao je priliku naravno, pošto ja legnem u 22 sata sam već u krevetu, on je ostajao više puta... Zaista je imao priliku da prevari svoju ženu sa mnogo lepim ženama, ali nije to uradio, sad ga ne vadim nego je zaista tako, nije to uradio osim što je par puta popio. Nije čak ni iskazao želju", izjavio je Alen.

Ostali takmičari i dalje sumnjaju u njegovu vernost Ivani, jer su imali prilike da vide njegove "akcije" u vili, pa tako je i Aleksandra Marjanović iznela mišljenje da je varao suprugu.

Kurir.rs/Happy.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja