Najnovije vesti

DRAGANA MITAR JE U RIJALTIJU ISPLJUVALA BIVŠU ŽENU SVOG MUŽA: Sada se oglasila Danijela koju je Siniša varao sa modelsicom, a evo šta je PORUČILA!
Foto: Prinstcreen

JASNA I GLASNA

DRAGANA MITAR JE U RIJALTIJU ISPLJUVALA BIVŠU ŽENU SVOG MUŽA: Sada se oglasila Danijela koju je Siniša varao sa modelsicom, a evo šta je PORUČILA!

Rijaliti

Dragana Mitar već mesecima je u centru medijske pažnje zbog učešća u rijalitiju. Ono što je od ranije poznato jeste da je modelsica "ušetala" u život svog sadašnjeg supruga Siniše Dragutinovića dok je on bio u braku sa Danijelom Đuković.

Siniša se posle razveo od Danijele, pa se oženio sa Draganom.

foto: Printscreen

"U početku je ta žena ludela, ali je posle shvatila da ne može ništa tu više da se uradi. Ona je bila loš čovek, ucenjivala ga je. Tražila mu je auto, pa onda ga zaje.ava. On da alimentaciju, pa mu traži previše. On se onda iznervira pa ne joj ne da uopšte, pa ga ona ogovara. Šalje mu poruke kako ''pljuje'' njegove pare", pričala je ranije Dragana o Sinišinoj bivšoj ženi.

Prema izjavi Danije Đuković, vidi se da očigledno nema dobro mišljenje o Dragani.

"To što me ta persona spominje mene apsolutno ne interesuje, niti želim da budem deo toga. Zaboravite ne mene i moj broj telefona, na moju decu i moju porodicu. Život te persone koja mene spominje mene apsolutno ne interesuje. To me uopšte ne zanima. Ne pada mi na pamet niti nju da tužim jer me spominje, niti bilo kakve izjave da dajem o njoj", rekla je Danijela Đuković.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...