PADAJU MASKE IZMEĐU ELVINA I IZABELE: Zajedno su na poligrafu, a zbog BRUTALNIH odgovora Slađa je napustila prostoriju! Da li je ljubav LAŽNA?
Foto: Printscreen/Happy

SVI SU ČEKALI

PADAJU MASKE IZMEĐU ELVINA I IZABELE: Zajedno su na poligrafu, a zbog BRUTALNIH odgovora Slađa je napustila prostoriju! Da li je ljubav LAŽNA?

Rijaliti -

Izabela Alijoski i Elvin Kadrić su na vrućoj stolici otkrili istine o svojoj vezi, koje su zanimale mnoge.

Njih dvoje su u veoma turbulentnim odnosima već duže vreme, a sada je došlo vreme da "padnu maske".

foto: Printscreen/Happy

Da li ste zaljubljeni u Izabelu (Elvina)?

"NE! Kada je ne samo Bels u pitanju bilo ko, ja jednostavno ne dam nikome sebe. Meni da je bilo postavljeno pitanje da li volim Bels, ja bih rekao da, ali zaljubljen ja imam osećaj da će meni nekako teško ići u životu. Ako bih ja bio u situaciji da moram da biram između nje i sporta. Ja bih uvek izabrao sport. Volim njeno stanje, njeno biće, uzdrma me nekad i nasekira me. Želim šansu kada izađemo. Ja smatram da će vreme pokazati", rekao je Elvin.

"DA! Ja mislim da je to očigledno. Ja sam izraženija i transparentnija u emocijama od njega, ali ja volim što je on takav kakav jeste, on je muškarac, zaista je zreo i formiran. On je neko ko to pokazuje meni. I ja to poštujem. Osećaj je mnogo bitniji od pokazivanja. Ja osećam njega i osećam sve što treba. Ja kada vidim kako mene gleda tu nema greške", rekla je Izabela.

Slađa nije mogla da podnese ovo pa je napustila emisiju.

foto: Happy screenshot

Da li mislite da je Izabela razmažena?

"Zbog mame - da. Ne smeta mi, sada počinje život, sada počinje da se odvaja od Slađe, ona ima ozbiljne planove. Željna je da radi da napreduje. Razmažen biti to je možda i sreća da ti roditelji stvore uslove", rekao je Kadra.

"Sebe smatram razmaženom osobom i volim što sam takva. Mama i tata su me razmazili, a onda sam tražila i partnera koji će to isto učiniti", rekla je Bels.

foto: Printscreen Happy

Da li vam smeta što se Slađa meša u vašu vezu?

"Prva stvar je bila kada je rekla da loše utičem na Izabelu, druga stvar je bila kada je rekla da nema vremena da sednem sa mnom. Upoznao sam svakog roditelja u mojim vezama", rekao je Elvin.

"Ona se meni napolju nikada nije mešala u ljubavni život, a sada šta se dešava ja iskreno ne znam", rekla je Bels.

Alen Azarić smatra da Slađa ne bi trebalo da iznosi nikakvo mišljenje. Elvin i Izabela su odgovorili iskreno.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track