ZAŠTO SI UŠLA, ŠTA ĆEŠ TI OVDE? Požgajeva žena je sada učesnica Parova, on ne može da dođe sebi od ŠOKA! Evo koje su joj namere (VIDEO)
Foto: Printscreen/Happy

NEOČEKIVANO

ZAŠTO SI UŠLA, ŠTA ĆEŠ TI OVDE? Požgajeva žena je sada učesnica Parova, on ne može da dođe sebi od ŠOKA! Evo koje su joj namere (VIDEO)

Rijaliti -

Ivana Požgaj promeniće tok rijalitija, a kako će se njen suprug Aleksandar Požgaj ponašati u narednom periodu, ostaje nam da vidimo. Ona je odgovorila na par ključnih pitanja, koja su zanimala celu naciju.

Kako se osećaš povodom ulaska u vilu "Parova" i šta misliš kakva će biti reakcija Požgaja?

- Iskreno mislim da će da se oduševi, ali se negde malo i bojim njegove reakcije, da li će da se uplaši šta će od mene da čuje, šta ga očekuje napolju.

U jednom trenutku je izjavio da je zaljubljen u Aleksandru. Kako ti to gledaš, kako si to podnosila i kako komentarišeš to?

- Njihov odnos od prvog dana iskreno tvrdim da je prijateljski, on voli da se šali. On je neko ko na ulici upozna čoveka i posle dva minuta je u stanju da kaže da ga voli, on je meni rekao posle prvog dana poznanstva ja tebe volim. Doduše ispostavilo se da me stvarno voli. Njemu ne treba verovati sve što kaže.

foto: Printscreen/Happy

Kada si ti ušla on je obećao da više neće uzmati alkohol i da neće imati bliske kontakte sa drugim takmičarkama?

- Što se tiče alkohola on jeste obećao da će da smanji alkohol, nije obećao da će da prestane, znam da od njega ne mogu takvo obećanje da tražim, a što se tiče kontakta sa drugim takmičarkama pa to ću večeras sve da mu kažem. Sve u lice, sve javno, a što se tiče Melise ona je neko ko nije moj prijatelj, mi nismo imali kontakt osim tada kada je izrazila želju da ga poseti kada je izašao iz bolnice, bila je tada u stanu možda sat vremena kod nas, popila je kafu videla ga je, i više nismo imali neki kontakt sa njom, tako da ne mogu da je smatram prijateljicom ni njegovom ni svojom.

Šta će se to promeniti tvojim ulaskom u vilu "Parova", šta možemo da očekujemo od tebe?

-Očekujem da će on malo da se smiri i da će postati stabilniji i da će malo da povede računa o tome što priča, a što se tiče ostalih mislim da ću im biti malo trn u oku, možda zbog izgleda možda zbog pameti ali već sam videla reakcije pojedinih učesnika.

"Zašto si ušla? Šta ćeš ti ovde?", pitao je Požgaj Ivanu čim je kročila u vilu, jer smatra da njenim ulaskom on ne može da izađe napolje.

Kurir.rs/Happy.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track