STJUARDESA OTIŠLA U RIJALITI PO MUŽA! Isprečila se između njega i ljubavnice, pa pokazala zube: Čini mi se da će ovo biti rešeno LAKO! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU

STJUARDESA OTIŠLA U RIJALITI PO MUŽA! Isprečila se između njega i ljubavnice, pa pokazala zube: Čini mi se da će ovo biti rešeno LAKO! (FOTO)

Rijaliti -

Ivana Požgaj pridružila se rijaliti ekipi u vili "Parova" ne bi li povratila muža Aleksandra, koji je sve više vremena počeo da provodi kraj Aleksandre Marjanović. Za sada je i više nego zadovoljna novim okruženjem, ali priznaje da nije baš onako kako se nadala da će biti.

Kakvi su ti prvi utisci? Ko ti je bio simpatičan, a ko nije, na prvu loptu?

"Nije onako kako mi je izgledalo dok sam pratila rijaliti putem malih ekrana. Iako sam bila gost u vili nekoliko puta, nisam mogla ni da zamislim da je ovako. Za sada mi se čini da mi neće biti teško da se prilagodim. Videćemo kako će biti dalje. Većinu ljudi u vili sam imala prilike da upoznam pre ulaska, tako da sam imala delimično formirano mišljenje", rekla je Ivana.

Tvoj suprug Aleksandar Požgaj nije bio mnogo srećan tvojim ulaskom u vilu. Da li su se sada stvari promenile nakon što ste zajedno dočekali jutro, ne kaže se džabe, "jutro je pametnije od noći" ?

"On jeste bio iznenađen mojim ulaskom, nije verovao da ću doći, jer sam uvek bila izričita što se tiče mog ulaska. Sada smo zajedno mnogo jači, jer je i on shvatio koliko ja njega volim, a i ja sam sama neke stvari pogrešno protumačila", iskrena je bila gospođa Požgaj.

foto: Happy screenshot

Mnogi su se iznenadili tvojom ljubaznošću prema Aleksandri Marjanović, koja je za malo postala ljubavnica tvog supruga. Da li je ovo taktika jer je "neprijatelje najbolje držati pored sebe", ili je jednostavno nisi smatrala pretnjom?

"Sve je bilo spontano, počele smo da razgovaramo i da se šalimo. Šmizla je bila sa nama i činilo se kao da se sve tri družimo malo duže. Osetila sam tu njenu energiju koja mi je pokazala da ona nema neprijateljski stav prema meni. Nije jedan razlog postojao da bih navela pravi. Skupilo se više stvari koje su dovele do mog ulaska", zaključila je ona.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track