MILJANA MOŽE DA UBIJE, NJENA DIJAGNOZA NIJE ZA ŠALU: Psihijatar objasnio u kom je stanju Kulićeva, mora što pre da izađe iz rijalitija da ne bi bilo TRAGEDIJE!
Foto: Printscreen

ŠOKANTNO

MILJANA MOŽE DA UBIJE, NJENA DIJAGNOZA NIJE ZA ŠALU: Psihijatar objasnio u kom je stanju Kulićeva, mora što pre da izađe iz rijalitija da ne bi bilo TRAGEDIJE!

Rijaliti -

Psihijatar Jovan Marić progovorio je o stanju učesnice rijalitija Miljane Kulić, za koju je kaže da može da je oceni samo kao posmatrač, jer nije njegov pacijent.

Ipak, njeno ponašanje u šouu ga zabrinjava s obzirom da je nožem nasrnula na drugog učesnika.

foto: Printscreen

Jovan je istakao da Miljana beži od realnosti, kao i da je odbila da ide kod njega na terapiju, jer ne veruje da je bolesna. On ističe i da je Kulićeva potpuno nepredvidiva.

foto: Printscreen

"Ovo što se desilo pre neku noć više nikada ne bi smelo da se dogodi. Miljana nije smela da uzima nož u ruke u trenucima rastrojstva. Ona je sposobna da povredi sebe, a i druge, u najgorem slučaju čak i da ubije. Nemojte olako shvatiti Miljaninu dijagnozu, to nikako nije za šalu, to je veoma ozbiljan problem. Pa svaki dan čitate da je neko nekog ubio, i to iznenada", rekao je on i dodao:

foto: Printscren

"Kada bilo kakav vid agresije počini osoba koja ima mentalne probleme, u ovom slučaju Miljana, ne možemo a da se ne zapitamo da li je to na bilo koji način moglo da se spreči. Psihološki poremećaji, kao i svaki drugi zdravstveni problem, mogu se lečiti", izjavio je psihijatar i naglasio da nikada nije kasno da se počne sa pravom terapijom, kao i da Miljana što pre mora da izađe iz rijalitija da bi se sprečila "tragedija".

foto: Youtube Printscreen

Kurir.rs/Svet, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja