DOSTA SE ON IGRAO, VREME JE DA SE VRATI KUĆI! Žena Bakija B3 otišla u rijaliti po densera, a on RIDAO NAOČIGLED SVIH! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

DOSTA SE ON IGRAO, VREME JE DA SE VRATI KUĆI! Žena Bakija B3 otišla u rijaliti po densera, a on RIDAO NAOČIGLED SVIH! (FOTO)

Rijaliti -

Baki B3 bio je van sebe kada mu je saopšteno da ga supruga Bojana čeka ispred vrata velelepne vile u Zemunu. U uživo programu ona je "Parovima" poručila:

"Mislim da je gotov ovaj misteriozni film za Bakija i ima mesta za njega u kući, dosta se igrao. Sada je vreme da ide kući".

Takođe, sve se treslo kada je istakla da nema vremena da pije kafu sa Dinom Galorini i da samo želi da zagrli svog supruga i da ode kući, ne bi li zajedno radili na trećoj bebi.

"Shvatio sam i očekivao da će doći po mene, potrebniji sam više svojoj deci i obavezama jer sa njima treba nešto da se desi i potreban sam im", prokomentarisao je Baki, ali nije mu bilo lako.

U Tajnoj sobi plakao je na sav glas! Susret sa suprugom Bojanom, koja je potegla i temu razvoda zbog preintimnog druženja sa Dinom, sve se više bližio i nije mogao da izdrži pritisak.

"Bojana, pa gde si? 'Ajde mi otvori vrata", govorio je on.

foto: Happy screenshot

"Maki, je l da uđem sa Mateom ili sama? ...Volim te puno, ali moram nešto da ti kažem. Ipak nisam večeras došla tu. Ostavićemo to za drugi put. Ja sam majka koja voli svoju decu, ja sam kući sa bebama i mene rijaliti ne zanima, ali sačekaću te kada izađeš neki drugi put kada budeš izlazio", čulo se od Bojane.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track