DIVLJALA JE I VRIŠTALA, U ŠOKU SMO I DALJE! NAZVALA NAS JE MAJMUNIMA I KRETENIMA: Nina i Tin se oglasili nakon što je voditeljka nasrnula na njih!
Foto: Printscreen

NAJAVLJUJU TUŽBU

DIVLJALA JE I VRIŠTALA, U ŠOKU SMO I DALJE! NAZVALA NAS JE MAJMUNIMA I KRETENIMA: Nina i Tin se oglasili nakon što je voditeljka nasrnula na njih!

Rijaliti -

Nina Prlja i Tin Mlivić doživeli su veliku neprijatnost kada su gostovali u jednom rijalitiju, gde je voditeljka nasrnula na njih.

Oni su u šoku zbog ovog događaja, a bivšu učesnik rijalitija je čak najavio tužbu i ispričao kako se sve odigralo. On kaže, kako je sve počelo u svlačionici, gde nisu prepoznali voditeljku bez šminke.

foto: Printscreen/Happy

"Pitali su nas da uđemo u rijaliti, ali rekli smo da ne možemo jer idemo na Maldive. Slađa nas je čudno gledala, tek posle smo shvatili da je to ona. Nakon toga svega počela je emisija, a Ivan je svašta pričao, između postalog na strašan način psovao Cokino nerođeno dete. Na to sam se ja uključio i rekao da se ne opterećuju izjavom čoveka koji je rođeno dete ostavio. Onda je ta voditeljka izrevoltirana rekla da napustimo emisiju, ali mi smo se iz poštovanja prema televiziji vratili. Ona se onda popela u studio", rekao je Tin.

foto: Printscreen

Prlja je dodala da ih je voditeljka nazivala majmunima i kretenima i rekla im da nisu normalni gosti.

"To je klasičan neprofesionalizam. To je jako ružno i uvredljivo. Uspela sam da snimim samo jedan šamar, više puta je udarila Tina. Žena je agresivna i histerična. Trebalo bi da drži do sebe umesto da se tako ponaša" kaže Nina Prlja, a Tin dodaje da je Slađana vrištala i divljala.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track